Tabarlotades Març

“MARZO MOLA MAZO!!”

Això és un no parar!! Acabem amb el frenètic mes que ha estat febrer, per embarcar-nos en un altre gran mes, MARÇ!!

Març, el mes en que comença la primavera, el mes en què les flors comencen a florir, els dies són cada vegada més llargs, les temperatures es moderen, les precipitacions remeten … La primavera ha estat històricament i literàriament relacionada amb el renaixement, el rejoveniment, la joventut, la renovació i el nou creixement … Pel que març serà un mes d’allò més intens, ens portarà novetats, i ens recordarà a tots que la joventut és un estat d’ànim, i que gaudir i passar-ho bé és la millor manera de mantenir-lo a ratlla!! Així que ja sabeu, una miqueta de Tabarlot a la setmana pot ser la nova revolució pel que fa a elixirs de joventut …

DIJOUS 2 DE MARÇ 19H
GALAFAUNA torna al Tabarlot amb els seus ritmes vertiginosos; electrònica i deep house en estat pur!! La nostra Dj preferida amenitzarà la tarda-nit de dijous amb la seva música energitzant. El pla perfecte en sortir de la feina, per desconnectar, divertir-se i començar el cap de setmana amb bon peu!

DIVENDRES 3 DE MARÇ 20: 30H
Mero Sexy i la seva germanísima, Sara Palmero, ens regalen aquest divendres, NIT ACÚSTICA Vol.III, una d’aquestes nits de covers, tapetes i animació.

 

Una nova edició de nit acústica, capitanejada aquest cop, pels germans Palmero, que ens regalaran versos, notes, emocions i rialles. La veritat que tot el que toca en Mero es converteix en èxit, pel que no hi ha dubte que aquest divendres el Tabarlot estarà ple de gom a gom.

A més, si no heu tingut encara l’honor de conèixer a la seva germana Sara, aquest és el moment. Una gran veu, una gran música, i una gran persona, la passió l’ha portat a ser l’artista que és avui dia. Capaç de portar-nos del riure al plor sense adonar-nos, i de erígerons la pell amb els seus tons aguts i la seva extremada delicadesa en cada nota.
La veritat, que el d’aquesta família no té nom!

DIJOUS 9 DE MARÇ 19: 30H
Segon dijous del mes, és dijous d’estrena!
Inaugurem exposició d’Antonio Gonzalez, jove fotògraf, apassionat per la fisonomia de l’ésser humà, per les seves formes, la seva essència … Encara es manté misteriós sobre la temàtica de la seva expo. Però coneixent-lo, segur serà una interpretació, a la seva manera, de determinades etapes de la vida, a través de la bellesa, la imperfecció, els llums i les ombres del cos humà.

DIJOUS 16 DE MARÇ 21H
Nit de micro obert !! THE NOISE repeteix per tercera vegada en el Tabarlot. Una nit de música on preval el conèixer gent i passar-ho bé. Diferents persones amb inquietuds musicals responen a la crida i succeeixen les seves actuacions una per una, delectant als presents, amb aquesta part d’ells mateixos que han decidit compartir amb la resta. És una vetllada divertida, dinàmica i diferent. Un pla tranquil i agradable on gaudir de bona música, conèixer gent veritablement interessant, xerrar i compartir, en un entorn agradable i acompanyat d’unes tapes i un vinet.

DIJOUS 23 DE MARÇ 20: 30H
Nit d’humor en el Tabarlot !! AJA-JO-JE-JO (llegit amb veu de pallasso) és un quartet d’humoristes, compost per Ricken, Raventós, Alexis i Daniela. Vénen per primera vegada a l’Tabarlot i tenen moltes ganes de passar-s’ho bé i sorprendre’ns. Monòlegs, pallassades i diversió. Són quatre joves plens d’energia, que troben en el riure seva millor teràpia. Apassionats, empàtics i divertits, molt divertits. AJA-JO-JEJO us espera al Tabarlot el dijous 23 de març a partir de les 20: 30h per fer-vos partiros del riure !!

DIJOUS 30 DE MARÇ 20: 30H
L’últim dijous del mes vam rebre amb ànsia als nostres poetes favorits !!! Mero Sexy i Al Bareto tornen amb el seu Jam musicopoètica per fer-nos passar una nit destornillante.
Ja sabeu com va això, música, poesia i diversió. I si no ho sabeu no teniu perdó …

I això és tot amics! Esperem que us agradi la nostra proposta, i que el mes de març us faci recordar el meravellosa que és la vida, que només es viu una vegada, i que ARA és el moment!

A reveure Tabarlots!


MARZO MOLA MAZO!!

Esto es un no parar!! Acabamos con el frenético mes que ha sido febrero, para embarcarnos en otro gran mes, MARZO!!

Marzo, el mes que da comienzo a la primavera, el mes en el que las flores empiezan a florecer, los días son cada vez más largos, las temperaturas se templan, las precipitaciones remiten… La primavera ha sido histórica y literariamente relacionada con el renacimiento, el rejuvenecimiento, la juventud, la renovación y el nuevo crecimiento… Por lo que Marzo va a ser un mes de lo más intenso, nos traerá novedades, y nos recordará a todos que la juventud es un estado de ánimo, y que disfrutar y pasarlo bien es la mejor manera de mantenerlo a raya!! Así que ya sabéis, un poquito de Tabarlot a la semana puede ser la nueva revolución en cuanto a elixires de juventud…

JUEVES 2 DE MARZO 19H

GALAFAUNA vuelve al Tabarlot con sus ritmos vertiginosos; electrónica y deep house en estado puro!! Nuestra Dj favorita amenizará la tarde-noche del jueves con su música energizante. El plan perfecto al salir del trabajo, para desconectar, divertirse y empezar el fin de semana con buen pie!

VIERNES 3 DE MARZO 20:30H

Mero Sexy y su hermanísima, Sara Palmero, nos regalan este viernes, NOCHE ACÚSTICA VOL.III, una de estas noches de covers, tapitas y animación.

Una nueva edición de noche acústica, capitaneada esta vez, por los hermanos Palmero, que nos regalarán versos, notas, emociones y risas. La verdad que todo lo que toca Mero se convierte en éxito, por lo que no cabe duda de que este viernes el Tabarlot estará hasta los topes.

Además, si no habéis tenido aún el honor de conocer a su hermana Sara, éste es el momento. Una gran voz, una gran música, y una gran persona, cuya pasión le ha llevado a ser la artista que es hoy en día. Capaz de llevarnos de la risa al llanto sin darnos cuenta, y de erizarnos la piel con sus tonos agudos y su extremada delicadeza en cada nota.

La verdad, que lo de esta familia no tiene nombre!

JUEVES 9 DE MARZO 19:30H

Segundo jueves del mes, es jueves de estreno!

Inauguramos exposición de Antonio Gonzalez, joven fotógrafo, apasionado por la fisonomía del ser humano, por sus formas, su esencia… Aún se mantiene misterioso sobre la temática de su expo. Pero conociéndole, seguro será una interpretación, a su manera, de determinadas etapas de la vida, a través de la belleza, la imperfección, las luces y las sombras del cuerpo humano.

 

JUEVES 16 DE MARZO 21H

Noche de micro abierto!! THE NOISE repite por tercera vez en el Tabarlot. Una noche de música donde prima el conocer gente y pasarlo bien. Diferentes personas con inquietudes musicales acuden a la llamada y suceden sus actuaciones una tras otra, deleitando a los presentes, con esa parte de ellos mismos que han decidido compartir con el resto. Es una velada divertida, dinámica y diferente. Un plan tranquilo y agradable donde disfrutar de buena música, conocer gente verdaderamente interesante,  charlar y compartir, en un entorno agradable y acompañado de unas tapitas y un vinito.

JUEVES 23 DE MARZO 20:30H

Noche de humor en el Tabarlot!! AJA-JO-JE-JO (leído con voz de payaso) es un cuarteto de humoristas, compuesto por Ricken, Raventós, Alexis y Daniela. Vienen por primera vez al Tabarlot y tienen muchas ganas de pasárselo bien y sorprendernos. Monólogos, payasadas y diversión. Son cuatro jóvenes llenos de energía, que encuentran en la risa su mejor terapia. Apasionados, empáticos y divertidos, muy divertidos. AJA-JO-JE-JO os espera en el Tabarlot el jueves 23 de marzo a partir de las 20:30h para haceros partiros de la risa!!

JUEVES 30 DE MARZO 20:30H

El último jueves del mes recibimos con ansia a nuestros poetas favoritos!!! Mero Sexy y Al Bareto vuelven con su Jam músico-poética para hacernos pasar una noche destornillante.

Ya sabéis cómo va esto, música, poesía y diversión. Y si no lo sabéis no tenéis perdón…

Y esto es todo amigos! Esperamos que os agrade nuestra propuesta, y que el mes de Marzo os haga recordar lo maravillosa que es la vida, que sólo se vive una vez, y que AHORA es el momento!

 

Hasta la vista Tabarlots!