TABARLOTADES MAIG’18 FI DE TEMPORADA!!ūüėĪūüėĪūüėĪ

DIVENDRES 4 DE MAIG 22:¬†30H¬†‚Äď NIT DE MON√íLEGS
Doncs s√≠! un cop m√©s tindrem el plaer de gaudir de la companya i la gr√†cia de¬†Ajajojejo. I es que com no repetir…√©s la nostra dosis d’alleujament de la setmana.¬†On parlem de totes les coses que ens fan rabia al¬†dia dia, ens generen odi i desassossec. I que tractades com ells ho fan, amb aquesta ironia¬†seva¬†tan particular...fan¬†gr√†cia. I √©s que qu√® √©s la vida si no ens podem riure d’ella? Hem d’aprendre a treure la rabia i l’odi amb rialles, i nom√©s aix√≠ aconseguirem el m√≥n que¬†desitgem.

Doncs s√≠, tornen a la c√†rrega amb¬†una nit d‚Äôhumor i sorpreses¬†‚ÄúRIALLES, CUBATES I CRISPETES‚ÄĚ.

Alexis, com a presentador i , Raventós, Raquel i MagicMarc, s’enfrontaran al perill amb tan sols un micro i  un grapat d’acudits per encarrilar una gran nit de festa a Barcelona.

Es preveu¬†mooolta¬†gent, aix√≠ que si¬†vols tenir el teu lloc per gaudir del xou es recomana¬†venir¬†una estona abans. Al¬†Tabarlot, ja sabeu, que a m√©s de bona cultura tenim bon√≠ssimes tapes que us convidem a probar.ūüėČ
Us hi esperem!

 

DIMARTS 15 DE MAIG 20H – INAUGURACI√ď “ESCENARI CONCRET” PER NETAI HALUP¬†

Escenari concret – Construint formes de sobreviure a la ciutat
El treball de¬†Netai¬†Halup¬†(1991) en els √ļltims anys s’ha concentrat en instal¬∑lacions espec√≠fiques del lloc, desafiant la percepci√≥ utilitzant diferents formes d’escultura. No obstant aix√≤, la¬†seva¬†pr√†ctica est√† informada pel proc√©s de pintura.Encara que les¬†seves¬†obres han estat exposades en diverses exposicions a Espanya i Israel, sempre s’ha sentit atret per l’espai p√ļblic i el paisatge urb√†. En aquesta exposici√≥,¬†Halup¬†treballa el ciment, el material principal que construeix aquest paisatge. Fent pintures amb ciment pret√©n retratar la narrativa urbana. Explorant en materialitzar la complexitat per aconseguir l’equilibri en un estat d’inestabilitat constant. √Čs possible trobar l’equilibri en situacions extremes d’incomoditat, viol√®ncia, drogues, sexe i sentiments canviants?Netai¬†ens espera a tots el mart 15 de maig a l’Espai¬†Tabarlot, per explicar-nos molt m√©s sobre el seu art i la¬†seva¬†idea art√≠stica de la vida.

DIVENDRES 25¬† DE MAIG 22H ‚Äď JAM M√öSICO-POETICA
El nostre esdeveniment fetitxe torna un mes més per sorprendre’ns de nou. I torna amb els nostres poetes, speakers, presentadors, showmans…favorits!! Tornen junt el gran Mero Sexy i el boig més adorable de tots, Al Bareto!!!!

Crec que ja no calen explicacions al respecte, per√≤ per si encara hi ha algun empanao per aqu√≠ vaig a resumir-vos en qu√® consisteix la nostra estimada¬†Jam M√ļsic-Po√®tica. L‚Äôesdeveniment consisteix en M√öSICS que tocaran i acompanyaran els escrits dels invitadxs.¬†En aquesta ocasi√≥, i per tancar la temporada amb magnific√®ncia, tornen¬†THE MOOH, per posar el punt i final a aquesta temporada tan emocionant i inoblidable que hem viscut.

Escrius normalment pero et fa vergonya recitar sol?

T‚Äôencanta improvisar amb la m√ļsica??

T’apasiona la poesía i vols descubrir alguna cosa diferent?

Al sentir les paraules m√ļsica i poes√≠a tu tamb√© saps que mola??

Doncs aquest és el teu lloc. T’esperem!!!


VIERNES 4 DE MAYO 22:30H ‚Äď NOCHE DE MON√ďLOGOS
Un mes m√°s tendremos el placer de disfrutar de la compa√Ī√≠a y la gracia del equipo de¬†Ajajojejo.

Vuelven a la carga con una noche de humor y sorpresas¬†‚ÄúRISAS, CUBATAS Y PALOMITAS‚ÄĚ.

Alexis, como presentador y ,¬†Ravent√≥s,¬†Raquel¬†y¬†MagicMarc, se enfentar√°n al peligro con tan solo un micro y¬†un pu√Īado de chistes¬†para encarrilar una gran noche de fiesta en Barcelona.

Se prev√© muuucha gente, as√≠ que si quieres tener tu sitio para disfrutar del show se recomienda venir un rato antes. En el Tabarlot, ya sab√©is, que adem√°s de buena cultura tenemos buen√≠simas tapas que os invitamos a probar. ūüėČ

¬°Os esperamos!

MARTES 15 DE MAYO 20H – INAUGURACI√ďN¬†“ESCENARIO CONCRETO” POR NETAI HALUP

Escenario concreto – Construyendo formas de sobrevivir en la ciudad
El trabajo de Netai Halup (1991) en los √ļltimos a√Īos se¬†ha concentrado en instalaciones espec√≠ficas del sitio, desafiando la percepci√≥n utilizando diferentes formas de escultura.¬†Sin embargo, su pr√°ctica est√° informada por el proceso de pintura.¬†
Aunque sus obras han sido expuestas en diversas exposiciones en Espa√Īa e Israel, siempre se ha sentido atra√≠do por el espacio p√ļblico y el paisaje urbano.¬†En esta exposici√≥n, Halup trabaja el cemento, el material principal que construye este paisaje. Haciendo pinturas con cemento pretende retratar¬†la narrativa urbana.¬†Explorando en materializar la complejidad para lograr el equilibrio en un estado de inestabilidad constante.¬†¬ŅEs posible encontrar el equilibrio en situaciones extremas de incomodidad, violencia, drogas, sexo y sentimientos cambiantes?
Netai nos espera a todos el marte 15 de mayo en el Espacio Tabarlot, para contarnos mucho más sobre su arte y su idea artística de la vida.

VIERNES 25 DE¬†MAYO 22H ‚Äď JAM M√öSICO ‚Äď PO√ČTICA
Nuestro evento fetiche¬†se despide una temporada m√°s habiendo dejado el list√≥n muymuy alto. Una √ļltima edici√≥n de este show tan bibrante y especial que vuelve con nuestros poetas, speakers, presentadores, showmans ‚Ķ favoritos!! Mero Sexy¬†y el loco m√°s adorable de todos,¬†Al Bareto!!!!

Creo que ya no se necesitan explicaciones al respecto, pero por si todav√≠a hay alg√ļn empanao por aqu√≠ voy a resumiros en qu√© consiste nuestra querida¬†Jam M√ļsico-Po√©tica. El evento consiste en M√öSICOS que tocar√°n y acompa√Īar√°n a los escritos de los invitadxs, es decir, de personas como t√ļ que llevan su energ√≠a. En esta ocasi√≥n, y para cerrar la temporada por todo lo alto, vuelven THE MOOH, para poner el broche de oro a esta temporada tan emocionante e inolvidable que hemos vivido.

Escribes normalmente pero te da verg√ľenza recitar solx?

Te encanta improvisar con la m√ļsica?

Te apasiona la poesía y quieres descubrir algo diferente?

¬ŅAl escuchar las palabras m√ļsica y poes√≠a t√ļ tambi√©n sabes que mola?

Pues Este es tu lugar!!! Te esperamos!!!