TABARLOTADES GENER ’18

Molt bones tabarlots! I benvinguts una vegada més al meu bloc!

Si esteu aquí és perque voleu coneixer la programació de Tabarlotades pel mes de Gener, i aixó és el que us presentaré ara.

El gener és un mes que comença d’una manera atípica, ja que la primera semana són reis, i aixó modifica una mica. Però no patiu, que per nosaltres qualsevol excusa es bona per fer la festa.

TOTS ELS DIJOUS 22H-24H

Els dijous continuaran sent NIT DE RUMBA al Tabarlot. THE CALAMARS continuaran animant les nostres nits de dijous amb bona rumba, palmes i ballaruca.

DIVENDRES 5 GENER 22H – LAS BALAS PERDIDAS

La nit de reis és una de les nits més màgiques de l’any, i una de les nits que més mola sortir de festa. Normalment, al ser primer divendres del mes, tocaria jam sesión i dissabte concert. Però com dissabte és dia de reis, i donada l’excepcionalitat de la data… al Tabarlot hem organitzat LA FESTA de nit de reis!! Comptarem amb l’actuació de LAS BALAS PERDIDAS.

Una bala perduda per definició és un objecte volant a tota velocitat sense rumb fix; errat atac, mare de la derrota. Més enllà de la pretensiosa poesia, Las Balas Perdidas està format per Agustín L. Blesa a la guitarra i composició, el seu fidel escuder Taisen al contrabaix, Julen Arruabarrena al resofón i Eric a la bateria.
Las Balas Perdidas, parteixen del blues, la música de derrota per excel·lència, per explorar en la seva pròpia derrota. Exploren el blues, desplaçant l’anacrònic eix de la música dolorosa, de la raça perdedora del profund sud, al dolor de la decadent i indiferent Europa.

Amb més de 60 concerts realitzats en l’últim any,Las Balas Perdidas ens presenten el seu segon disc en el qual la banda es mou per camins foscos i circenses de luxe i misèria. Ja no val escudar-se en els vestits cars i el deixi humit de l’anglès meridional. Mullar-se implica cantar al dolor propi, no a l’aliè. La vergonya i l’orgull de despullar l’ànima … I sens dubte això serà el que facin Las Balas Perdidas aquesta Nit de Reis, omplir el Tabarlot de força i sentiment, perquè tots gaudim d’una nit MÀGICA.

DIMARTS 9 GENER 20H – INAUGURACIÓ “ENCUENTROS” PER CARMEN REYES

Comencem el nou any amb una nova exposició, al nostre Espai Tabarlot, que no us deixarà indiferents.

Carmen Reyes ens presentarà “Encuentros” una seqüència d’il·lustracions que pretén mostrar-nos la forma en què l’artista percep les connexions entre desconeguts a trobades casuals. Així és com ella ens presenta la seva exposició: “Sempre m’han fascinat les connexions que hi ha entre persones que no es coneixen, que connecten amb una mirada, una paraula. Amb aquestes il·lustracions, busco estimular les trobades entre personatges, l’espectador i l’ambient.”

Una bona estona per compartir, aprendre i gaudir 😉

DISSABTE 13 GENER 23:30H – VAL&DANI

Val & Dani és un duo compost per la percussionista Valquiria Plaza i el cantautor Daniel Cerdà. Aquest segon ja ha estat al Tabarlot en nombroses ocasions, entre elles moltes de les nits d’estiu, que va amenitzar amb el seu exquisit gust i dolçor. Una dolçor que sens dubte ens faran arribar amb una delicada selecció de temes propis que combinaran amb covers molt personals del pop anglosaxó, la chanson française i el nou flamenc.
Dani mai decep, i acompanyat de la gran Valquiria ens donaran un espectacle digne de gaudi. Us esperem!

 

DISSABTE 20 GENER 23:30H – ALAN PARDO & DAVID SÁNCHEZ

Alan Pardo fa blues d’arrel, blues amb olor de meridional, blues tradicional però amb influències dispars molt ben encaixades al seu estil personal, en aquesta ocasió acompanyat per l’harmonicista David Sánchez.

Alan sosté que el més important en el blues, i en la música en general, és el sentiment, i que la teoria i la tècnica són tan sols eines per expressar emocions. Tant és així que es defineix a si mateix com un guitarrista de sentiment. I de sentiments anirà precisament la nit, així que apunta’t bé aquesta data perquè no t’ho vols perdre!

DIVENDRES 26 GENER 22H – JAM MÚSICO-POETICA

El nostre esdeveniment fetitxe torna un mes més per sorprendre’ns de nou. I torna amb els nostres poetes, speakers, presentadors, showmans…favorits!! Tornen junt el gran Mero Sexy i el boig més adorable de tots, Al Bareto!!!!

Crec que ja no calen explicacions al respecte, però per si encara hi ha algun empanao per aquí vaig a resumir-vos en què consisteix la nostra estimada Jam Músic-Poètica. L’esdeveniment consisteix en MÚSICS que tocaran i acompanyaran els escrits dels invitadxs, és a dir, de persones com tu que porten la seva energia.

Escrius normalment però et fa vergonya recitar solx?
T’encanta improvisar amb la música?
T’apassiona la poesia i vols descobrir alguna cosa diferent?
¿En escoltar les paraules música i poesia tu també saps que mola?

En aquesta ocasió els músics de JONKOLECTIVE tocaran i improvisaran perquè els teus versos siguin escoltats musicalment!

Aquest és el teu lloc. A partir de les 21:30 anirem amenitzant i ajuntant a les persones interessades, anirem sortint ordenada (caòtica) ment a mesura que apuntant-lxs assistents.

Tu només porta un instrument o un text i vine a veure el que passa, tindràs ganes de fer-ho.

ATENCIÓ: caution
· Ja tenim un mínim equip de so, podeu portar el vostre instrument sense ampli.
· Si ets una persona SENSE instrument, SENSE textos propis però amb una veu preciosa per cantar, també pots venir perquè ens encanta això. ¿Aquí no?
· SÍ QUE ES POT, repeteixo, SÍ QUE ES POT venir a passar-s’ho genial, gaudir i tornar a casa dient: que pau interior tinc ara.

PD: Hi haurà bons vídeos i bones fotos. Vaja, que vingueu guapos i guapes.
PD2: Si no arribeu amb temps, l’aforament és limitat.

DISSABTE 27 GENER 23:30H – IRAKUNDA

L’últim dissabte del mes està sent molt molt potent en aquest nou curs, i té pinta que amb Irakunda no serà menys.

La banda està formada per 6 artistes dels peus al cap; David Alvez amb la veu, David Camacho a la guitarra clàssica, Ramon Vagué al baix, Gabriel Brum a la guitarra elèctrica, Sheila Taules amb els cors i Miguel Ballester a la bateria. Van constituir la banda en l’any 2004 i van començar en gran. Aquell mateix any es van presentar a diversos festivals i concursos, quedant finalistes en alguns d’ells i fent-se amb el primer premi al “Concurs de música de Badalona”, al MUSA (Concurs de Músics de Sant Adrià) i al SOMA 2004 concurs a nivell nacional celebrat a Naval (Huesca).

El 2004 també graven una maqueta i el 2007 treuen al Mercat el seu primer disc “Desamparados” Edivox 2007. Aquest primer disc els treu a tocar en sales i festivals de tot Catalunya i de l’Estat. Compartint cartell amb “Quireboys”, “Rosendo”, “Loquillo” i “Delinquentes” entre altres.

Amb el seu primer treball se situen ja en un estil molt definit i particular. La seva filosofia és la de banda de rock, amb lletres compromeses i posada en escena contundent i enèrgica. Però canalitzen aquesta energia d’una forma molt original, a través d’instruments més propis del flamenc, com el calaix i la guitarra clàssica, combinats amb els clàssics del rock; baix, elèctrica i bateria.

En 2013 i després de superar nombroses dificultades publiquen sumi segon treball d’estudi, “A l’habitació”. En aquest treball fan un clar gir cap al rock, comptant també amb la incorporació d’elements de la música electrònica. Tot Això sense Deixar de mirar, encara que sigui de reüll al flamenc.

La premsa especialitzada les ha definit com una mena de crossover entre “Bambino” i “The Clash”. Així que sens dubte serà un espectacle digne d’assistència, on ballarem i gaudirem de la bona música d’aquesta gran banda que és Irakunda.

___________________________________________________

Muy buenas tabarlots! Y bienvenidos una vez más a mi blog!

Si estás aquí es porque quieres conocer la programación de Tabarlotadas para el mes de enero, y esto es lo que os presentaré ahora.

Enero es un mes que comienza de una manera atípica, ya que la primera semana son reyes, y esto modifica un poco. Pero no preocuparse, que para nosotros cualquier excusa es buena para hacer la fiesta.

TODOS LOS JUEVES 22H-24H

Los jueves seguirán siendo NOCHE DE RUMBA al Tabarlot. THE CALAMARS continuarán animando nuestras noches de jueves con buena rumba, palmas y bailoteo.

VIERNES 5 ENERO 22H – BALAS PERDIDAS

La noche de reyes es una de las noches más mágicas del año, y una de las noches que más mola salir de fiesta. Normalmente, al ser primer viernes del mes, tocaría jam sesión y sábado concierto. Pero como el sábado es día de reyes, y dada la excepcionalidad de la fecha … en Tabarlot hemos organizado LA FIESTA de noche de reyes!! Contaremos con la actuación de LAS BALAS PERDIDAS.

Una bala perdida por definición es un objeto volante a toda velocidad sin rumbo fijo; errado ataque, madre de la derrota. Más allá de la pretenciosa poesía, Las Bala Perdidas está formado por Agustín L. Blesa a la guitarra y composición, su fiel escudero Taisen al contrabajo, Julen Arruabarrena al resofón y Eric a la batería.

Las Balas Perdidas, parten del blues, la música de derrota por excelencia, para explorar en su propia derrota. Exploran el blue, desplazándose del anacrónico eje de la música dolorosa, de la raza perdedora del profundo sur, al dolor de la decadente e indiferente Europa.

Con más de 60 conciertos realizados en el último año, Las Balas Perdidas nos presentan su segundo disco en el que la banda se mueve por caminos oscuros y circenses de lujo y miseria. Ya no vale escudarse en los trajes caros y el deje húmedo del inglés sureño. Mojarse implica cantar al dolor propio, no al ajeno. La vergüenza y el orgullo de desnudar el alma… Y sin duda eso será lo que hagan Las Balas Perdidas esa Noche de Reyes, llenar el Tabarlot de garra y sentimiento, para que todos disfrutemos de una noche MÁGICA.

MARTES 9 ENERO 20H – INAUGURACIÓN “ENCUENTROS” POR CARMEN REYES

Empezamos el nuevo año con una nueva exposición, en nuestro Espacio Tabarlot, que no os dejará indiferentes.

Carmen Reyes nos presentará “Encuentros” una secuencia de ilustraciones que pretende mostrarnos la forma en que el artista percibe las conexiones entre desconocidos a encuentros casuales. Así es como ella nos presenta su exposición: “Siempre me han fascinado las conexiones que hay entre personas que no se conocen, que conectan con una mirada, una palabra. Con estas ilustraciones, busco estimular los encuentros entre personajes, el espectador y el ambiente. ”

Un buen rato para compartir, aprender y disfrutar 😉

SÁBADO 13 ENERO 23: 30H – VAL & DANI

Val&Dani es un dúo compuesto por la percusionista Valquiria Plaza y el cantautor Daniel Cerdà. Este segundo ya ha estado en el Tabarlot en numerosas ocasiones, entre ellas muchas de las noches de verano, que amenizó con su exquisito gusto y dulzura. Una dulzura que sin duda nos harán llegar con una delicada selección de temas propios que combinarán con covers muy personales del pop anglosajón, la chanson française y el nuevo flamenco.

Dani nunca decepciona, y acompañado de la gran Valquiria nos darán un espectáculo digno de disfrute. Os esperamos!

SÁBADO 20 ENERO 23:30H – ALAN PARDO & DAVID SÁNCHEZ

Alan Pardo hace blues de raíz, blues con olor a sureño, blues tradicional pero con influencias dispares muy bien encajadas a su estilo personal, en esta ocasión acompañado por el harmonicista David Sánchez Farras.

Alan sostiene que lo más importante en el blues, y en la música en general, es el sentimiento, y que la teoría y la técnica son tan solo herramientas para expresar emociones. Tanto es así que se define a sí mismo como un guitarrista de sentimiento. Y de sentimientos irá precisamente la noche, así que apúntate bien esta fecha porque no te lo quieres perder!

VIERNES 26 ENERO 22H – JAM MÚSICO-POÉTICA

Nuestro evento fetiche vuelve un mes más para sorprendernos de nuevo. Y vuelve con nuestros poetas, speakers, presentadores, showmans … favoritos !! Vuelven junto el gran Mero Sexy y el loco más adorable de todos, Al Bareto!!!!

Creo que ya no se necesitan explicaciones al respecto, pero por si todavía hay algún empanao por aquí voy a resumiros en qué consiste nuestra querida Jam Músico-Poética. El evento consiste en MÚSICOS que tocarán y acompañarán a los escritos de los invitadxs, es decir, de personas como tú que llevan su energía.

Escribes normalmente pero te da vergüenza recitar solx?

Te encanta improvisar con la música?

Te apasiona la poesía y quieres descubrir algo diferente?

¿Al escuchar las palabras música y poesía tú también sabes que mola?

En esta ocasión serán los músicos de JONKOLECTIVE tocarán y improvisarán para que tus versos sean escuchados musicalmente!

Este es tu lugar. A partir de las 21:30 iremos amenizando y juntando a los interesados, iremos saliendo ordenada (caótica) mente a medida que apuntándose lxs asistentes.

Tú sólo lleva un instrumento o un texto y ven a ver lo que pasa, tendrás ganas de hacerlo.

ATENCIÓN: caution

  • Ya tenemos un mínimo equipo de sonido, puede llevar su instrumento sin amplio.
  • Si eres una persona SIN instrumento, SIN textos propios pero con una voz preciosa para cantar, también puedes venir porque nos encanta esto. ¿Aquí no?
  • SÍ SE PUEDE, repito, SÍ SE PUEDE venir a pasárselo en grande, disfrutar y volver a casa diciendo: que paz interior tengo ahora.

PD: Habrá buenos vídeos y buenas fotos. Vamos, que vengáis guapos y guapas.

PD2: Si no puede alcanzar con tiempo, el aforo es limitado.

Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios web

SÁBADO 27 ENERO 23:30H – IRAKUNDA

El último sábado del mes está siendo muy muy potente en este nuevo curso, y tiene pinta que con IRAKUNDA no será menos.

La banda está formada por 6 artistazos de los pies a la cabeza; David Alvez con la voz, David Camacho a la guitarra clásica, Ramón Vagué al bajo, Gabriel Brum a la guitarra eléctrica, Sheila Mesas con los coros y Miguel Ballester a la batería. Constituyeron la banda en el año 2004 y empezaron a lo grande. Ese mismo año se presentaron a diversos festivales y concursos, quedando finalistas en varios de ellos y haciéndose con el primer premio en el “Concurso de música de Badalona”, en el MUSA (Concurso de Músicos de Sant Adriá) y en el SOMA 2004 concurso a nivel nacional celebrado en Naval (Huesca).

En el 2004 también graban una maqueta y en el 2007 sacan al mercado su primer disco “Desamparados” Edivox 2007. Este primer disco los lleva a tocar en salas y festivales de toda Cataluña y del Estado. Compartiendo cartel con “Quireboys”, “Rosendo”, “Loquillo” y “Delincuentes” entre otros.

En su primer trabajo se sitúan ya en un estilo muy definido y particular. Su filosofía es la de banda de rock, con letras comprometidas y puesta en escena contundente y enérgica. Pero canalizan esta energía de una forma muy original,  a través de instrumentos más propios del flamenco, como el cajón y la guitarra clásica, combinados con los clásicos del rock; bajo, eléctrica y batería.

En 2013 y tras superar numerosas dificultades publican su segundo trabajo de estudio, “En la Habitación “. En este trabajo dan un claro giro hacia el rock, contando también con la incorporación de elementos de la música electrónica. Todo ello sin dejar de mirar, aunque sea de reojo al flamenco.

La prensa especializada les ha definido como una suerte de crossover entre “Bambino” y ” The Clash”. Así que sin duda será un espectáculo digno de asistencia, donde bailaremos y disfrutaremos de la buena música de esta gran banda que es IRAKUNDA.