Tabarlotades Febrer 2017

Comencem aquest mes de febrer amb molta força i ganes de seguir la ratxa tabarlotera que portem!

Febrer és un mes curt però intens, per a aquest que diuen que, “les millors fragàncies es serveixen en petits flascons …”

DIJOUS 2- THE NOISE

Comencem el mes amb la sessió de micro obert amb la qual vam gaudir el passat divendres 20 de gener. Ens va encantar, i vam prometre que tornarien. Com  “lo prometido es deuda”, THE NOISE, s’estrenen en nit de dijous, i en funció de l’èxit es convertirà en un esdeveniment fix cada mes. Que us sembla? Us va agradar? No vareu venir i no us ho voleu perdre? Per descomptat n’hi ha per a sucar-hi pa. Quina quantitat de mans i veus privilegiades ens van visitar i ens van sorprendre amb la seva música, el seu enginy i la seva passió. Aquest dijous us esperem de nou, i esperem que a molts més, aquells tots aquells que s’ho van perdre la vegada passada i que no es perdonarien tornar-se-la a perdre.

Si vols gaudir d’una vetllada amena, plena de música, art i gent interessant … Aquesta és la teva ocasió. Ja sigui per participar i compartir amb la tots nosaltres això que saps fer, o simplement per gaudir de les actuacions de la resta, amb una birra i unes tapes com a companyes de taula. ¿Es pot demanar més ??? T’ESPEREM !!!

THE NOISE

DIVENDRES 3- SOUL & RnB

Nit de divendres, és nit de festa. Aquest divendres us esperem al Tabarlot amb alguna cosa mai vista! Nit de Soul i RnB !! Amb l’actuació en directe de Paco Tnt i música de la mà de Dj Antony Tarraxa. Dos amants del ritme, del ball i de la diversió.

Aquests nois porten el ritme a les venes, i venen al Tabarlot a compartir amb nosaltres la seva major passió, que és la música. Amb estils com el Soul i el RnB, que provenen ambdós del rhythm and blues, amb el protagonisme dels ritmes, ritmes enganxosos, accentuats per palmes i moviments corporals. A més les influències electròniques estan cada vegada més presents en aquests estils, per la qual cosa tindrem corda per estona!

És divendres i la nit és llarga. Canyes, soparet, copes, balls i … A PER TOTES!

soul&rnb

DIJOUS 9- INAUGURACIÓ EKO

Eko és una recerca dels ressons de la identitat personal, en un espai canviant i dinàmic com una gran metròpoli.

Els espais es modifiquen per les accions dels qui els habiten, i viceversa. La recerca de l’identitat personal implica definir l’entorn en què es viu. Adaptem l’espai deixant empremta en ell, així com ens deixem modificar pel mateix en l’anhel per pertànyer.

Aquesta és l’obra de Miriam Lázaro, i així va sorgir. “Vaig viatjar a Tòquio per experimentar com es manifesten les expressions d’aquesta recerca personal en una metròpolis que jeu en una perpètua col·lisió d’identitats i cultures; entre occident i orient. Caos dominat per estructures velles i noves, a través de les que flueixen seus habitants com electricitat.”

Sembla que la inauguració d’EKO,  i ens farà pensar i se’n farà ressó. Miriam Lázaro ens presenta, en exclusiva, el treball sorgit del seu viatge a Tòquio.

Ens endinsarem en les entranyes de Tòquio el proper dijous 9 de febrer a partir de les 19: 30h al Tabarlot.

EXPO EKO

DIJOUS 16- QUARTET Siboney

Dijous després de Sant Valentí. Si ets amb aquelles que ho celebren, és l’ocasió ideal per portar a la teva parella a gaudir d’una vetllada agradable. Amb un sopar exquisit, en un entorn excepcional i amenitzat amb música de fons. Vi, espelmes … I hauràs aconseguit una cita d’allò més romàntica i sense esforç. I si no ho celebres,
qualsevol excusa és bona per sortir de casa i celebrar la vida.

El QUARTET SIBONEY són un grup de 4 joves catalans amants de la música, que interpreten amb tres clarinets clàssics i un clarinet baix, temes de la música tradicional cubana. Sens dubte alguna cosa, si més no, curiosa.

Gerard, Albert Fariñas, Albert Jimenez i Pau, ens faran gaudir amb els millors sons cubans d’una nit de dijous diferent.

Diferent és bo, i més en els temps que corren. Així que t’esperem el dijous 16 a partir de les 20:30h al Tabarlot!

quartet siboney

DISSABTE 18- CARLOS BUESO

Carlos Bueso és un artista de cap a peus, amb una llarga trajectòria musical, que va començar als catorze anyets a Toledo, la seva ciutat natal.

Carlos va créixer escoltant la música de mítics cantautors com Serrat o Sabina, que van fer mella en ell i el van portar a escriure lletres d’allò més reveladores, commovedores i potser massa madures per a la seva edat.

Va posar música i lletra als curts cinematogràfics realitzats per la fundació Lumiere. Amb només disset anys, ja era teloner de Mikel Erentxun i estudiava música a l’Escola Creativa. Va ser aquí on les seves cançons van anar fent-se cada vegada més profundes, fins que al 2009 va treure el seu primer EP “Me atrevo a soñar” amb el qual va fer una gira per diferents ciutats de l’estat i amb el qual també va ser teloner de “Bebe”, i va actuar amb Los Delinquentes.

Al maig de 2012 va viatjar fins a Noruega per fer una gira de 5 concerts al país nòrdic. I va ser a la tornada d’aquesta gira quan va gravar el seu segon disc “Recuerdo Pirata” amb el qual estarà aquest mes de febrer a Barcelona, i amb el que ha passat tot un any de gira per Holanda.

Un gran cantautor, amb veritable sensibilitat i capacitat per descriure els sentiments i donar-los-hi notes, amb les que deixar-nos fascinats.

És molt probable que sigui la primera vegada que veus el seu nom, però de ben segur que no serà l’última. Un jove amb gran potencial que té una llarga i prometedora carrera musical per davant.

Perquè gent així és necessària al món. Gent que lluita pels seus somnis, gent que no es rendeix i gent que ens descobreix nous universos encara desconeguts per a nosaltres.

No hi haurà dia que te’n vagis a dormir sense haver après alguna cosa nova. Què tal conèixer la música de Carles Bueso el dissabte 18 de febrer a partir de les 21:30h al Tabarlot ?? :)

header carlos bueso

DIVENDRES 24- JAM MÚSIC POÈTICA

No! No és un error … La nit músic-poètica de l’últim dijous del mes passa en aquesta ocasió a ser un divendres!

I és que … els nostres poetes favorits són cada vegada més i més reconeguts, i tenen cada vegada més i més compromisos. Però sempre seran fidels al Tabarlot, i encara que el dijous 22 no podran estar amb nosaltres, ho faran el divendres 24, com de costum, a partir de les 20:30h i al ser divendres … FINS QUE EL COS AGUANTI!!

Estem impacients per descobrir què ens depara aquesta segona edició de JAM MÚSIC-POÈTICA !!

Si us vau perdre l’última, podeu posar-vos al dia en tabarlot.com

carles&cia

 

Mero sexyComenzamos este mes de febrero con mucha fuerza y ganas de seguir la racha tabarlotera que llevamos!

Febrero es un mes corto pero intenso, por ese que dicen de que las mejores fragancias se sirven en frascos pequeños…

JUEVES 2- THE NOISE

Empezamos el mes con la sesión de micro abierto de la que disfrutamos el pasado viernes 20 de enero. Nos encantó, y prometimos que volverían. Como lo prometido es deuda, THE NOISE, se estrenan en noche de jueves, y en función del éxito se convertirá en un evento fijo cada mes. ¿Qué os parece? ¿Os gustó? ¿No vinisteis y nos os lo queréis perder? Desde luego no tiene desperdicio. Qué cantidad de manos y voces privilegiadas nos visitaron y nos sorprendieron con su música, su ingenio y su pasión. Este jueves os esperamos de nuevo, y esperamos a muchos más, que se lo perdieron la vez pasada, y no se perdonarían perdérselo una vez más.

Si quieres disfrutar de una velada amena, llena de música, arte y gente interesante…Esta es tu ocasión. Ya sea para participar y compartir con el resto eso que sabes hacer, o simplemente para disfrutar de las actuaciones del resto, con una birra y unas tapas como compañeras de mesa. ¿Se puede pedir más??? TE ESPERAMOS!!!

THE NOISE

VIERNES 3- SOUL&RnB

Noche de viernes, es noche de fiesta. Este viernes os esperamos en el Tabarlot con algo nunca visto! Noche de Soul y RnB!! Con la actuación en directo de Paco Tnt y música de la mano de Dj Antony Tarraxa. Dos amante del ritmo, del baile y de lo divertido!

Estos chicos llevan el ritmo en las venas, y vienen al Tabarlot a compartir con nosotros su mayor pasión, que es la música. Con estilos como el Soul y el RnB, que provienen ambos del rhythm and blues, con el protagonismo de los ritmos, ritmos pegadizos, acentuados por palmas y movimientos corporales. Además las influencias electrónicas están cada vez más presentes en estos estilos, por lo que tendremos cuerda para rato!

Es viernes y la noche es larga. Cañas, cena, copitas, bailes y…A POR TODAS!

soul&rnb

JUEVES 9- INAUGURACIÓN EKO

Ekō es una búsqueda de los ecos de la identidad personal, en un espacio cambiante y dinámico como una gran metrópolis.

Los espacios se modifican por las acciones de quienes los habitan, y viceversa. La búsqueda de la identidad personal implica definir el entorno en el que se vive. Adaptamos el espacio dejando huella en él, así como nos dejamos modificar por el mismo en el anhelo por pertenecer.

Esta es la obra de Miriam Lázaro, y así surgió. “Viajé a Tokio para experimentar como se manifiestan las expresiones de esta búsqueda personal en una metrópolis que yace en una perpetua colisión de identidades y culturas; entre occidente y oriente. Caos dominado por estructuras viejas y nuevas, a través de las que fluyen sus habitantes como electricidad.”

Tiene pinta de que la inauguración de EKO, dará que hablar, y nos dará que pensar. Miriam Lázaro nos presenta, en exclusiva, el trabajo surgido de su viaje a Tokio

Nos adentraremos en las entrañas de Tokio el próximo jueves 9 de febrero a partir de las 19:30h en el Tabarlot.

EXPO EKO

JUEVES 16- QUARTET SIBONEY

Jueves después de San Valentín. Si eres de lxs que lo celebran, es la ocasión ideal para traer a tu pareja a disfrutar de una velada agradable. Con una cena exquisita, en un entorno excepcional y amenizado con música de fondo. Vino, velas…Y habrás conseguido una cita de lo más romántica y sin esfuerzo. Y si no lo celebras, pues cualquier excusa es buena para salir de casa y celebrar la vida.

El QUARTET SIBONEY son un grupo de 4 jóvenes catalanes amantes de la música, que interpretan con tres clarinetes clásicos y un clarinete bajo, temas de la música tradicional cubana. Sin duda algo, cuanto menos, curioso.

Gerard, Albert Fariñas, Albert Jimenez y Pau nos harán disfrutar con los mejores sonidos cubanos de una noche de jueves diferente.

Diferente es bueno, y más en los tiempos que corren. Así que te esperamos el jueves 16 a partir de las 20:30h en el Tabarlot!

quartet siboney

 

SÁBADO 18- CARLOS BUESO

Carlos Bueso es un artista de pies a cabeza, con una larga trayectoria musical, que comenzó a los catorce añitos en Toledo, su ciudad natal.

Carlos creció escuchando la música de míticos cantautores como Serrat o Sabina, que hicieron mella en él y le llevaron a escribir letras de lo más reveladoras, conmovedoras y tal vez demasiado maduras para su edad.

Puso música y letra en los cortos cinematográficos realizados por la fundación Lumiere. Con sólo diecisiete años ya era telonero de Mikel Erentxun y estudiaba música en la Escuela Creativa. Fue ahí donde sus canciones fueron haciéndose cada vez más profundas, hasta que en 2009 sacó su primer EP “Me atrevo a soñar” con el que hizo una gira por diferentes ciudades del estado y con el que también fue telonero de “Bebe”, y actuó con los Delincuentes.

En mayo de 2012 viajó hasta Noruega para hacer una gira de 5 conciertos en el país nórdico. Y fue a la vuelta de esta gira cuando grabó su segundo disco “Recuerdo Pirata” con el que estará este mes de febrero en Barcelona, y con el que ha pasado todo un año de gira por Holanda.

Un gran cantautor, con verdadera sensibilidad y capacidad para describir los sentimientos y darles notas, con las que dejarnos fascinados.

Es muy probable que sea la primera vez que ves su nombre, pero seguro que no será la última. Un joven con gran potencial que tiene una larga y prometedora carrera musical por delante.

Porque gente así es necesaria en el mundo. Gente que lucha por sus sueños, gente que no se rinde y gente que nos descubre nuevos universos aún desconocidos para nosotros.

No habrá día que te vayas a dormir sin haber aprendido algo nuevo. Qué tal conocer la música de Carlos Bueso el sábado 18 de febrero a partir de las 21:30h en el Tabarlot?? 🙂

header carlos bueso

VIERNES 24- JAM MUSICO POÉTICA

No! No es un error… La noche musico-poética del último jueves del mes pasa en esta ocasión a ser un viernes!

Y es que…nuestros poetas favoritos son cada vez más y más reconocidos, y tienen cada vez más y más compromisos, pero siempre serán fieles al Tabarlot, y aunque el jueves 22 no podrán estar con nosotros, lo harán el viernes 24, como de costumbre, a partir de las 20:30h y al ser viernes…HASTA QUE EL CUERPO AGUANTE!!

Estamos impacientes por descubrir qué nos depara esta segunda edicion de JAM MUSICO-POÉTICA!!

Si os perdisteis la última, podéis poneros al día en tabarlot.com

carles&ciaMero sexy