TABARLOTADES FEBRER ’18

Mooolt bones tabarlots!! Un mes més ens trobem aquí, al meu blog, per presentar-vos les tabarlotades que tenim preparades pel mes que ve. I aquest Febrer… Ve ben carregadet!! COMENCEM!

DIJOUS ES NIT DE RUMBA AL TABARLOT – 21:30H

Els dijous continuaran sent NIT DE RUMBA al Tabarlot. THE CALAMARS continuaran animant les nostres nits de dijous amb bona rumba, palmes i ballaruca.

DIVENDRES 2 FEBRER 22H – MONÒLEGS

L’equip de AJAJOJEJO torna a la càrrega amb una nit d’humor i sorpreses “RIALLES, CUBATES I CRISPETES”.
RickenAlexisRaventós i Juanki s’enfrontaran al perill amb tan sols un micro, un grapat d’acudits i un gat de la sort per encarrilar una gran nit de festa a Barcelona.

Es preveu mooolta gent, així que si vols tenir el teu lloc per gaudir del xou es recomana venir una estona abans. Al Tabarlot, ja sabeu, que a més de bona cultura tenim boníssimes tapes que us convidem a provar 😉
Us hi esperem!

DISSABTE 3 FEBRER 23:30H – AUNTY BARK

Aunty Bark és un projecte amb molt d’amor, compost per tres músics, que després de la seva trajectòria en solitari per locals de mig món, van decidir unir forces i formar AUNTY BARK.
La banda està composta per l’Eric, l’Alex i l’Ale, dels Estats Units, Uruguai i Argentina respectivament. Els dos primers juguen a despistar alternant guitarres, baix i veus. I l’Ale és l’encarregada de fer-nos vibrar amb la bateria.
El grup no fa molt que toca com a tal, però ja compten amb un ampli repertori de temes propis i toquen versions de l’estil dels Stones, Beatles, Dylan, Velvet Underground, etc.

Una bona manera de gaudir del primer dissabte del mes. Temes de tota la vida combinats amb grans temes compostos per aquests tres bojos de la música que, sens dubte, faran tremolar, una setmana més, els fonaments del Tabarlot!!

DISSABTE 10 FEBRER 23:30H – FLORA KOVATS TRIO

Com ens agrada el Jazz !!
Quan parlem de jazz moltes vegades parlem d’una bona música de fons, ballable, que ens fa connectar amb el nostre propi ésser. No obstant això, el Jazz és moltiiiisim més. El Jazz és un estil de vida, una forma de ser i de fer. El Jazz és una “arma” de protesta, és revolució. El Jazz és qualitat rítmica, improvisació, un so i un fraseig que reflecteixen la personalitat dels músics que la interpreten.
I en aquesta ocasió serà Flora Kovats Trio qui li doni personalitat i ritme a aquest estil. El grup està compost per Flora Kovats a la veu, Andrés Riobó a la guitarra i Thomas Wandell a la percussió. I sembla que aquest mes va d’actuacions internacionals, perquè aquest grup també és multicultural. Provinents d’Hongria, Xile i USA, està clar que aquests tres músics del món s’han vist enormement influenciats per diferents estils musicals, que acaben per trobar al Jazz aquest mitjà que els permet expressar tot aquest art que porten dins.
Interpretant principalment els estils Jazz i MPB (Música Popular Brasilera), han començat a obrir-se espai en l’escena musical de Barcelona, ​​sempre amb molt de swing, samba, bossa i vintage jazz.
Una nit per descobrir nous ritmes i deixar-se portar. Una bona teràpia per alliberar-se de tensions, estrès i contractures. Un parell d’horetes de ball al Tabarlot i arreglat! US ESPEREM !!

DIMARTS 13 FEBRER 20H – INAUGURACIÓ EXPO FOTOGRÀFICA PER ALEJANDRA AVILA

L’exposició que tenim preparada per al mes de febrer ve forta!! Alejandra Àvila ens presenta la seva obra “Geometría Orgánica”.
Alejandra és una jove artista que viu i treballa a Barcelona. L’any 2011 cursa el primer any de la carrera de Belles Arts a la Universitat de Granada, i més tard, impulsada per professors i familiars, decideix traslladar-se a Barcelona i estudiar el Grau en Fotografia i Creació Digital a la Universitat Politècnica de Catalunya i un Màster en Motion Graphic Design a la BAU.
L’art sempre ha estat present a la seva vida, ja que des de molt petita ha estat en classes de música, ballet, pintura … Es considera una fotògrafa versàtil, polivalent, creativa i detallista. Té coneixements de gairebé tot tipus de fotografia, la qual cosa li ajuda a mimetitzar tots els conceptes i tècniques diferents per crear una obra pròpia original.

“Geometría orgánica” neix al 2015 inspirada per fotògrafs i investigadores com Eadweard Muybridge, Etienne-Jules Marey i Harold Edgerton. Els seus treballs i investigacions sobre la cronofotografia van servir com a inspiració per a crear aquestes imatges.

Alejandra va decidir unir dos elements d’origen tan diferent com són el cercle i el cos humà per sincretitzar-los i aconseguir formes que poden semblava flors o inclusiu “mandalas”. Imatges que transmetin sensacions, moviment, energia positiva, harmonia, balanç, equilibri, vida …
Totes les fotografies estan fetes en una mateixa presa en llarga exposició i diversos trets de flash, rotant la càmera 360º en el seu propi eix.
Un treball molt visual que sens dubte no deixarà a ningú indiferent. Us convidem a tots a què us passeu el dia de la inauguració per poder viure l’obra de primera mà, poder conversar amb l’artista i intercanviar punts de vista i nous coneixements amb tooodas les persones interessants que assistiran a l’esdeveniment. Una gran oportunitat de networking i d’obrir horitzons 😉

DISSABTE 17 FEBRER 23:30H – THE AWEN

Ens fa molta il·lusió aquesta actuació, ja que es tracta del nou projecte musical d’una vella amiga de la casa! The Awen és una formació Funk Rock d’Igualada formada per l’Elisa Mas a la veu, en Jordi Vivancos i en Alejando Molina a la guitarra i veus, Josep Xifré al baix i en Tolo a la bateria.

És un projecte jove, però tots els components del grup tenen una llarga i prestigiosa carrera musical a les esquenes. Compten ja amb 3 temes propis i a més fan versions dels clàssics del Funk i del Rock així com Red Hot Chili PeppersFoo Fighters, etc.

L’Eli té un carisma embriagador i els músics que l’acompanyen són uns grans professionals amb un coneixement i un gust per la música exquisit. Sense dubte ens faran gaudir a tots i ens faran reviure grans moments als amants del rock.

DIMECRES 21 FEBRER 20H – PRESENTACIÓ LLIBRE JAVIER GIL

Javier Gil ens presenta el seu nou llibre “Esta ausencia a la que te pareces”.

L’absència de la persona estimada, no hauria d’existir en els aeroports. Aquesta història, inclou un cd amb una selecció de deu poemes recitats pel mateix autor i musicats per Irene Sansalvadó i Pemi Rovirosa. En somnis, la història compta amb textos dels escriptors Carlos Zanón i Rodolfo Serrano i el músic Lichis.
«Desengancharse no es posible cuando te sientes arrastrado a la vorágine de su historia. La cotidianidad se mezcla con los tópicos que dan lugar a ese feedback que todo individuo busca de manera incesante». GABRIEL RUFIÁN «Tenemos a Javier Gil, infatigable buzo del arte y los sentimientos, al que deseo toda la confusión del mundo si ello le empuja a no soltar jamás un libro y a seguir jugando con las palabras y con nuestros sentimientos. Nadie ha muerto aún a causa de un poema». LICHIS «Te envidio que el territorio del amor no sea el de la tortura y la imposibilidad, el dolor como la temperatura del amor sino el dolor como pago a amar, a la imposibilidad terrenal de seguir queriéndose en lo cotidiano, en los pequeños detalles, en las cosas que sólo dos entienden del misterio de ser animales y dioses al mismo tiempo». CARLOS ZANÓN

El dimecres 21 de febrer a les 20h comptarem amb la presència de l’autor, Javier Gil, que ens presentarà la seva obra, recitarà alguns versos i signarà llibres a tots aquells que ho desitgin. Amb el que ens agrada la poesia, t’ho perdràs??

DIVENDRES 23 FEBRER 22H – JAM MÚSICO-POETICA

El nostre esdeveniment fetitxe torna un mes més per sorprendre’ns de nou. I torna amb els nostres poetes, speakers, presentadors, showmans…favorits!! Tornen junt el gran Mero Sexy i el boig més adorable de tots, Al Bareto!!!!

Crec que ja no calen explicacions al respecte, però per si encara hi ha algun empanao per aquí vaig a resumir-vos en què consisteix la nostra estimada Jam Músic-Poètica. L’esdeveniment consisteix en MÚSICS que tocaran i acompanyaran els escrits dels invitadxs.

En aquesta ocasió els músics seran Alvar Linnet al teclat, Marc Tejedor López a la guitarra i Tito a la bateria. Ells seran els encarregats d’improvisar perquè els teus versos siguin escoltats musicalment!

Aquest és el teu lloc. A partir de les 21:30 anirem amenitzant i ajuntant a les persones interessades, anirem sortint ordenada (caòtica) ment a mesura que apuntant-lxs assistents.

Tu només porta un instrument o un text i vine a veure el que passa, tindràs ganes de fer-ho.

ATENCIÓ: caution
· Ja tenim un mínim equip de so, podeu portar el vostre instrument sense ampli.
· Si ets una persona SENSE instrument, SENSE textos propis però amb una veu preciosa per cantar, també pots venir perquè ens encanta això. ¿Aquí no?
· SÍ QUE ES POT, repeteixo, SÍ QUE ES POT venir a passar-s’ho genial, gaudir i tornar a casa dient: que pau interior tinc ara.

PD: Hi haurà bons vídeos i bones fotos. Vaja, que vingueu guapos i guapes.
PD2: Si no arribeu amb temps, l’aforament és limitat

DISSABTE 24 FEBRER 23:30H – FRANKIE MOON & FRIENDS

Flamenc amb pinzellades d’avantguarda i humor.
El nostre colega Curro Lluna ens presenta la seva paranoia musical, Frankie Moon&Friends. Curro és un “xalat”, així, sense embuts. És d’aquestes persones inquietes, que no paren de moure, de parlar, de tafanejar, de descobrir, de crear … Té una imaginació sorprenent i un magnetisme dels que costa trobar. El mateix et surt per “bulerías” que t’explica un acudit, que et fa percussió corporal … El que està clar és que és un esperit lliure i curiós, i això, a nosaltres, ens encanta.

Currito ve acompanyat dels seus camarades Israel Fernandes, Vanesa Cortes i Ruth Quesada. El que ens oferiran ja és tot una incògnita, perquè amb aquest home mai se sap … El que segur que veurem és art a borbolls, flamenc del pur i humor, sobretot, molt d’humor!

I això seria tot amics!! Moltes ganes de tot. US ESPEREM!!! 🙂 🙂 🙂


Muuuy buenas tabarlots !! Un mes más nos encontramos aquí, en mi blog, para presentaros las tabarlotadAs que tenemos preparadas para el mes próximo. Y este Febrero … Viene bien cargadito !! COMENZAMOS!

JUEVES SE NOCHE DE RUMBA EN TABARLOT – 21: 30H

Los jueves seguirán siendo NOCHE DE RUMBA al Tabarlot. THE CALAMARS continuarán animando nuestras noches de jueves con buena rumba, palmas y bailoteo.

VIERNES 2 FEBRERO 22H – MONÓLOGOS

El equipo de AJAJOJEJO vuelve a la carga con una noche de humor y sorpresas “RISAS, CUBATAS Y PALOMITAS”.

RickenAlexisRaventós y Juanki se enfentarán al peligro con tan solo un micro, un puñado de chistes y un gato de la suerte para encarrilar una gran noche de fiesta en Barcelona.

Se prevé muuucha gente, así que si quieres tener tu sitio para disfrutar del show se recomienda venir un rato antes. En el Tabarlot, ya sabés, que además de buena cultura tenemos buenísimas tapas que os invitamos a probar 😉

¡Os esperamos!

SÁBADO 3 FEBRERO 23: 30H – AUNTY BARK

Aunty Bark es un proyecto con mucho amor, compuesto por tres músicos, que tras su trayectoria en solitario por locales de medio mundo, decidieron unir fuerzas y formar AUNTY BARK.

La banda está compuesta por Eric, Alex y Ale, de Estados Unidos, Uruguay y Argentina respectivamente. Los dos primeros juegan al despiste alternándose guitarras, bajo y voces. Y Ale es la encargada de hacernos vibrar con la batería.

El grupo no hace mucho que toca como tal, pero ya cuentan con un amplio repertorio de temas propios y tocan versiones estilo los Stones, Beatles, Dylan, Velvet Underground, etc.

Una buena forma de disfrutar del primer sábado del mes. Temas de toda la vida combinados con grandes temas compuestos por estos tres locos de la música que, sin duda, harán temblar, una semana más, los cimientos del Tabarlot!!

SÁBADO 10 FEBRERO 23: 30H – FLORA KOVATS TRIO

Cómo nos gusta el Jazz!!

Cuando hablamos de jazz muchas veces hablamos de una buena música de fondo, bailable, que nos hace conectar con nuestro propio ser. No obstante el Jazz es muchiiiismo más. El Jazz es un estilo de vida, una forma de ser y de hacer. El Jazz es un “arma” de protesta, es revolución. El Jazz es cualidad rítmica, improvisación, un sonido y un fraseo que reflejan la personalidad de los músicos que la interpretan.

Y en esta ocasión será Flora Kovats Trio quien dé personalidad y ritmo a este estilo. El grupo está compuesto por Flora Kovats a la voz, Andrés Riobó a la guitarra y Thomas Wandell a la percusión. Y parece que este mes va de actuaciones internacionales, porque este grupo también es multicultural. Provenientes de Hungría, Chile y USA, está claro que estos tres músicos del mundo se han visto enormemente influenciados por diferentes estilos musicales, que terminan por encontrar en el Jazz ese medio que les permite expresar todo ese arte que llevan dentro.

Interpretando principalmente los estilos Jazz y MPB (Música Popular Brasileña), han comenzado a abrirse espacio en la escena musical de Barcelona, siempre con mucho swing, samba, bossa y vintage jazz.

Una noche para descubrir nuevos ritmos y dejarse llevar. Una buena terapia para liberarse de tensiones, estrés y contracturas. Un par de horitas de baile en el Tabarlot y arreglado! OS ESPERAMOS!!

MARTES 13 FEBRERO 20H – INAUGURACIÓN EXPOSICIÓN FOTOGRÁFICA POR ALEJANDRA ÁVILA

La exposición que tenemos preparada para el mes de febrero viene fuerte!! Alejandra Àvila nos presenta su obra “Geometría Orgánica”.

Alejandra es una joven artista que vive y trabaja en Barcelona. En el año 2011 cursa el primer año de la carrera de Bellas Artes en la Universidad de Granada, y más tarde, impulsada por sus profesores y familiares, decidió mudarse a Barcelona y estudiar el Grado en Fotografía y Creación Digital en la Universidad Politécnica de Cataluña y un Máster en Motion Graphic Design en BAU.

El arte siempre ha estado presente en su vida, ya que desde muy pequeña ha estado en clases de música, ballet, pintura… Se considera una fotógrafa versátil, polivalente, creativa y detallista. Tiene conocimientos de casi todo tipo de fotografía, lo que le ayuda a mimetizar todos los conceptos y técnicas diferentes para crear una obra propia original.

“Geometría Orgánica” nace en el 2015 inspirado por fotógrafos e investigadores como Eadweard Muybridge, Etienne-Jules Marey y Harold Edgerton. Sus trabajos e investigaciones sobre la cronofotografía sirvieron como inspiración para crear éstas imágenes.

Alejandra decidió unir dos elementos de origen tan diferente como son el círculo y el cuerpo humano para sincretizarlos y lograr formas que pueden parecer flores o incluso “mandalas”. Imágenes que transmitan sensaciones, movimiento, energía positiva, armonía, balance, equilibrio, vida…

Todas las fotografías están hechas en una misma toma en larga exposición y varios disparos de flash, rotando la cámara 360º en su propio eje.

Un trabajo muy visual que sin duda no dejará a nadie indiferente. Os invitamos a todos a que os paséis el día de la inauguración para poder vivir la obra de primera mano, poder conversar con la artista e intercambiar puntos de vista y nuevos conocimientos con tooodas las personas interesantes que asistirán al evento. Una gran oportunidad de networking y de abrir horizontes 😉

SÁBADO 17 FEBRERO 23: 30H – THE AWEN

Nos hace mucha ilusión esta actuación, ya que se trata del nuevo proyecto musical de una vieja amiga de la casa! The Awen es una formación Funk Rock de Igualada, formada por Elisa Mas a la voz, Jordi Vivancos y en Alejando Molina a la guitarra y voces, Josep Xifré al bajo y Tolo a la batería.

Es un proyecto joven, pero todos los componentes del grupo tienen una larga y prestigiosa carrera musical a sus espaldas. Cuentan ya con 3 temas propios y además hacen versiones de los clásicos del Funk y del Rock así como Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, etc.

Eli tiene un carisma embriagador y los músicos que la acompañan son unos grandes profesionales con un conocimiento y un gusto por la música exquisito. Sin duda nos harán disfrutar a todos y nos harán revivir grandes momentos a los amantes del rock.

MIÉRCOLES 21 FEBRERO 20H – PRESENTACIÓN LIBRO JAVIER GIL

Javier Gil nos presenta su nuevo libro “ Esta ausencia a la que te pareces”.

La ausencia de la persona amada, no debería de existir en los aeropuertos.” Esta historia, incluye un cd con una selección de diez poemas recitados por el propio autor y musicalizados por Irene Sansalvadó y Pemi Rovirosa. En sueños, la historia cuenta con textos de los escritores Carlos Zanón y Rodolfo Serrano y el músico Lichis.

«Desengancharse no es posible cuando te sientes arrastrado a la vorágine de su historia. La cotidianidad se mezcla con los tópicos que dan lugar a ese feedback que todo individuo busca de manera incesante». GABRIEL RUFIÁN «Tenemos a Javier Gil, infatigable buzo del arte y los sentimientos, al que deseo toda la confusión del mundo si ello le empuja a no soltar jamás un libro y a seguir jugando con las palabras y con nuestros sentimientos. Nadie ha muerto aún a causa de un poema». LICHIS «Te envidio que el territorio del amor no sea el de la tortura y la imposibilidad, el dolor como la temperatura del amor sino el dolor como pago a amar, a la imposibilidad terrenal de seguir queriéndose en lo cotidiano, en los pequeños detalles, en las cosas que sólo dos entienden del misterio de ser animales y dioses al mismo tiempo». CARLOS ZANÓN

El miércoles 21 de febrero a las 20h contaremos con la presencia del autor Javier Gil, que nos presentará su obra, recitará algunos versos y firmará libros a todos aquellos que lo deseen. Con lo que nos gusta la poesía, te lo vas a perder??

VIERNES 23 FEBRERO 22H – JAM MÚSICO-POETICA

Nuestro evento fetiche vuelve un mes más para sorprendernos de nuevo. Y vuelve con nuestros poetas, speakers, presentadores, showmans … favoritos !! Vuelven junto el gran Mero Sexy y el loco más adorable de todos, Al Bareto!!!!

Creo que ya no se necesitan explicaciones al respecto, pero por si todavía hay algún empanao por aquí voy a resumiros en qué consiste nuestra querida Jam Músico-Poética. El evento consiste en MÚSICOS que tocarán y acompañarán a los escritos de los invitadxs, es decir, de personas como tú que llevan su energía.

Escribes normalmente pero te da vergüenza recitar solx?

Te encanta improvisar con la música?

Te apasiona la poesía y quieres descubrir algo diferente?

¿Al escuchar las palabras música y poesía tú también sabes que mola?

En esta ocasión serán Alvar Linnet al teclado,  Marc Tejedor López a la guitarra y Tito a la batería los encargados de improvisar para que tus versos sean escuchados musicalmente!

Este es tu lugar. A partir de las 21:30 iremos amenizando y juntando a los interesados, iremos saliendo ordenada (caótica) mente a medida que apuntándose lxs asistentes.

Tú sólo lleva un instrumento o un texto y ven a ver lo que pasa, tendrás ganas de hacerlo.

ATENCIÓN: caution

  • Ya tenemos un mínimo equipo de sonido, puede llevar su instrumento sin amplio.
  • Si eres una persona SIN instrumento, SIN textos propios pero con una voz preciosa para cantar, también puedes venir porque nos encanta esto. ¿Aquí no?
  • SÍ SE PUEDE, repito, SÍ SE PUEDE venir a pasárselo en grande, disfrutar y volver a casa diciendo: que paz interior tengo ahora.

PD: Habrá buenos vídeos y buenas fotos. Vamos, que vengáis guapos y guapas.

PD2: Si no puede alcanzar con tiempo, el aforo es limitado.

SÁBADO 24 FEBRERO 23: 30H – FRANKIE MOON & FRIENDS

Flamenco con pinceladas de vanguardia y humor.

Nuestro compadre Curro Lluna nos presenta su paranoia musical, Frankie Moon&Friends. Curro es un “chalao”, así, sin andarnos con rodeos. Es de estas personas inquietas, que no paran de moverse, de hablar, de curiosear, de descubrir, de crear… Tiene una imaginación asombrosa y un magnetismo de los que cuesta encontrar. Lo mismo te sale por bulerías que te cuenta un chiste que te hace percusión corporal… Lo que está claro es que es un espíritu libre y curioso, y eso, a nosotros, nos encanta.

Currito viene acompañado de sus camaradas Israel Fernandes, Vanesa Cortes y Ruth Quesada. Lo que nos ofrecerán ya es todo una incógnita, porque con este hombre nunca se sabe… Lo que seguro que veremos es arte a borbotones, flamenco del puro y humor, sobre todo, mucho humor!

Y eso sería todo amigos!! Muchas ganas de todo. OS ESPERAMOS!!! 🙂 🙂 🙂