TABARLOTADES ABRIL’18

Molt bones tabarlots!!

Ens trobem aquì un mes més per veure quina serà la programació cultural del Tabarlot durant el mes vinent.

Els dijous segueixen sent NIT DE RUMBA al Tabarlot, però aquest mes cada dijous tindrem a un grup rumbero diferent, i seran els següents:

  • Dj 5 THE CALAMARS, els nostres residents rumberos continuen mantenint un dijous al mes, per tal de que no els hi trobeu molt a faltar 😉
  • Dj 12 RumbaySon de Gràcia, que tornen al Tabarlot per sorprendre’ns un cop més amb el seu art i la seva marxa!
  • Dj 19 Sobra la Marcha tornen al Tabarlot amb nou format i moooolta energía, com sempre!
  • Dj 19 Sara i Uli, un duo molt dinàmic que ens delectarà amb els èxits rumbers més populars d’ahir i d’avui.

Podreu gaudir de la rumba catalana tots els dijous d’abril a partir de les 21: 30h

DIMARTS 10 D’ABRIL 20H – INAUGURACIÓ EXPO PER LAYAL NAKLE, “CULTURE CLASH”
Layal Nakle és una jove fotògrafa que presentarà la seva obra “Cultural clash: un viatge fotogràfic a ciutats i pobles nepalesos” durant el mes d’abril al Tabarlot.

Tot va començar quan fa un parell d’anys, va anar a Nepal per ensenyar fotografia a un petit grup de persones. Oportunitat que va aprofitar per prendre una sèrie de retrats de les persones que va conèixer mentre viatjava de ciutat en ciutat.

Layal és graduada en fotografia, però el nucli del seu treball solen ser instal·lacions i vídeos, investigant principalment les nocions d’identitat i mobilitat a través de temes que tracten els problemes polítics actuals de l’Orient Mitjà.
Una sèrie de fotografies sensibles i profundes. Per reflexionar, per prendre consciència, per aprendre, per plorar, per somriure, per creure, per seguir vivint. Us esperem el dimarts 10 d’abril a partir de les 20h amb Nakle, que estarà encantada de conversar amb vosaltres i tractar totes les idees que l’exposició us porti al cap.

DIVENDRES 13 D’ABRIL 22: 30H – NIT DE MONÒLEGS
Un cop més tindrem el plaer de gaudir de la companya i la gràcia de Ajajojejo.

Tornen a la càrrega amb una nit d’humor i sorpreses “RIALLES, CUBATES I CRISPETES”.

Ricken, com a presentador i AlexisRaventósLa Prados i Pablo s’enfrontaran al perill amb tan sols un micro i  un grapat d’acudits per encarrilar una gran nit de festa a Barcelona.

Es preveu mooolta gent, així que si vols tenir el teu lloc per gaudir del xou es recomana venir una estona abans. Al Tabarlot, ja sabeu, que a més de bona cultura tenim boníssimes tapes que us convidem a probar.😉
Us hi esperem!

DISSABTE 14 D’ABRIL 23:30H – SEASOULS
SeaSouls és un duo de Soul i Funk, compost per Laura Milazzo, a la veu, i Daniele Lipari, a la guitarra. Interpreten un repertori que ret homenatge a músics com Stevie Wonder, Bill Withers, Sam Cooke i Amy Winehouse, entre d’altres. Una barreja de soul i funk però amb tocs de reggae i blues que lliuren al públic amb originalitat, afecte i energia.

Des dels seus començaments Laura i Daniele han actuat en diverses sales mítiques de Barcelona, i ara amb molt rodatge i les mateixes ganes que el primer dia arriben al Tabarlot per brindar-nos una nit màgica de bona música i bones energies 😉

DIVENDRES 20 D’ABRIL 20H – MICROTEATRE
Ens estrenem amb el microteatre!! Feia temps que volíem provar amb aquest format, i després de moltes voltes, per fi hem trobat als millors promotors per dur-lo a terme al Tabarlot. Un joveníssim Sergio Cerdán, director i guionista, als seus tot just 23 anys, ens va fer una proposta que era irrefutable, i gràcies a això aquest mes d’abril tots podrem gaudir d’un bon espectacle, que constarà de dues obres i inclourà una cervesa de regal per tan sols 10€.

Les obres que ens presentaran seran “Cómo (Ex) plicarte” i “Teràpia 155”
La primera és una muntanya russa d’emocions que ens vol fer reflexionar i sobretot vol fer sentir. Ens vol fer veure la importància d’una última xerrada quan alguna cosa acaba i que un simple retrobament provocat per la casualitat, pot ser la millor opció per donar curs als sentiments i les emocions.

I la segona, escrita per Cerdán junt amb Raquel Brandia, és una comèdia musical carregada de picades d’ullet humorístics, que no vol entrar en cap posicionament polític i que està plena de referències extremadament divertides cap a l’actual situació que viu Catalunya. Una obra gens convencional amb un propòsit de complir: fer reflexionar i treure un somriure a l’espectador. Pretén que la música i l’humor siguen les millors eines per aconseguir un final feliç com es mereix.

No em podeu negar que té pintaza!! Us animo que us apunteu a viure una tarda diferent amb nosaltres, el divendres 20 d’abril a partir de les 20h. 😉

DISSABTE 21 D’ABRIL 23:30H – SLAP SANDWICH SLAP SANDWICH DE NOU AL TABARLOT!!!!! Us recordeu d’una de les nits més èpiques de la temporada??? !! Doncs sí, va ser amb aquests tres bojos amants de la música. Amb dues guitarres, un baix, una trompeta i percusió, Mike, Mete, Carles i Enric omplen la sala d’energia positiva, i moltes ganes de ballar i passar-ho bé.

Els cuatre són d’aquest tipus de gent que transmet bon rotllo. Quan estan al voltant es nota la seva aura, i automàticament et vénen ganes de gaudir al màxim. Espremen al límit instruments acústics amb un ritme vertiginós de Ska.

Sens dubte serà una altra nit per al record.

DIVENDRES 27  D’ABRIL 22H – JAM MÚSICO-POETICA
El nostre esdeveniment fetitxe torna un mes més per sorprendre’ns de nou. I torna amb els nostres poetes, speakers, presentadors, showmans…favorits!! Tornen junt el gran Mero Sexy i el boig més adorable de tots, Al Bareto!!!!

Crec que ja no calen explicacions al respecte, però per si encara hi ha algun empanao per aquí vaig a resumir-vos en què consisteix la nostra estimada Jam Músic-Poètica. L’esdeveniment consisteix en MÚSICS que tocaran i acompanyaran els escrits dels invitadxs.

Escrius normalment pero et fa vergonya recitar sol?

T’encanta improvisar amb la música??

T’apasiona la poesía i vols descubrir alguna cosa diferent?

Al sentir les paraules música i poesía tu també saps que mola??

Doncs aquest és el teu lloc. T’esperem!!!

DISSABTE 28 D’ABRIL 22H – JACK TNT
Rudimentari és el Sound System de Jack Tnt, resident a Barcelona. Rudimentari està especialitzat en música jamaicana de principis dels 60 fins a mitjans dels 70, amb l’objectiu de recordar a tots aquests Sound System que van plantar la llavor d’aquesta cultura.
Jack, procedent del Besòs, va començar la seva trajectòria construint les seves pròpies caixes de so amb altaveus trobats al carrer i reestructurats. Avui en dia, i després d’una llarga trajectòria a l’esquena, segueix treballant amb caixes de so autoconstruïdes, que no només sorprenen pel seu volum i potència, sinó per la qualitat de so que pot arribar a aconseguir amb una mica construït amb les seves pròpies mans.
Amb ritmes de R’n’B, Ska, Rocksteady i Reggae, Rudimentari Sound System ens farà gaudir de l’últim dissabte del més, amb ritmes vibrants i incandescents.
¡¡NO VOLDRÀS PERDRE-T’HO!!


Muy buenas tabarlots !!

Nos encontramos aquì un mes más para ver cuál será la programación cultural del Tabarlot durante el próximo mes de Abril.

Los jueves siguen siendo NOCHE DE RUMBA al Tabarlot, pero este mes cada jueves tendremos a un grupo rumbero diferente, y serán los siguientes:

  • J 5 THE CALAMARS, nuestros residentes rumberos siguen manteniendo un jueves al mes, para que no les echéis mucho de menos 😉
  • J 12 Rumbayson de Gràcia, que vuelven al Tabarlot para sorprendernos una vez más con su arte y su marcha!
  • J 19 Sobra la Marcha vuelven al Tabarlot con nuevo formato y muuuuucha energía, como siempre!
  • J 19 Sara y Uli, un dúo muy dinámico que nos deleitará con los éxitos rumberos más populares de ayer y de hoy.Podrás disfrutar de la rumba catalana todos los jueves de abril a partir de las 21: 30h

MARTES 10 DE ABRIL 20H – INAUGURACIÓN EXPO POR LAYAL NAKLE, “CULTURE CLASH”
Layal Nakle es una joven fotógrafa que presentará su obra “Choque cultural: un viaje fotográfico a ciudades y pueblos nepalíes” durante el mes de abril en el Tabarlot.

Todo empezó cuando hace un par de años, fue a Nepal para enseñar fotografía a un pequeño grupo de personas. Oportunidad que aprovechó para tomar una serie de retratos de las personas que conoció mientras viajaba de ciudad en ciudad.

Layal es graduada en fotografía, pero el núcleo de su trabajo suelen ser instalaciones y videos, investigando principalmente las nociones de identidad y movilidad a través de temas que tratan los problemas políticos actuales del Medio Oriente.

Una serie de fotografías sensibles y profundas. Para reflexionar, para tomar conciencia, para aprender, para llorar, para sonreír, para creer, para seguir viviendo. Os esperamos el martes 10 de abril a partir de las 20h con Nakle, que estará encantada de conversar con vosotros y tratar todas las ideas que la exposición os traiga a la cabeza.

VIERNES 13 DE ABRIL 22:30H – NOCHE DE MONÓLOGOS
Un mes más tendremos el placer de disfrutar de la compañía y la gracia del equipo de Ajajojejo.

Vuelven a la carga con una noche de humor y sorpresas “RISAS, CUBATAS Y PALOMITAS”.

Ricken, como presentador y AlexisRaventósLa Prados y Pablo se enfentarán al peligro con tan solo un micro y un puñado de chistes para encarrilar una gran noche de fiesta en Barcelona.

Se prevé muuucha gente, así que si quieres tener tu sitio para disfrutar del show se recomienda venir un rato antes. En el Tabarlot, ya sabéis, que además de buena cultura tenemos buenísimas tapas que os invitamos a probar. 😉

¡Os esperamos!

SÁBADO 14 DE ABRIL 23:30H – SEASOULS
SeaSouls
es un dúo de Soul y Funk, compuesto por Laura Milazzo, a la voz, y Daniele Lipari, a la guitarra. interpretan un repertorio que rinde homenaje a músicos como Stevie Wonder, Bill Withers, Sam Cooke y Amy Winehouse, entre otros. Una mezcla de soul y funk pero con toques de reggae y blues que entregan al público con originalidad, cariño y energía.

Desde sus comienzos Laura y Daniele han actuado en varias salas míticas de Barcelona, y ahora con mucho rodaje y las mismas ganas que el primer día llegan al Tabarlot para brindarnos una noche mágica de buena música y buenas energías 😉

VIERNES 20 DE ABRIL 20H – MICROTEATRO
Nos estrenamos con el microteatro!! Llevábamos tiempo queriendo probar con este formato, y tras muchas vueltas por fin hemos encontrado a los mejores promotores para llevarlo a cabo en el Tabarlot. Un jovencísimo Sergio Cerdán, director y guionista, a sus apenas 23 años, nos hizo una propuesta que era irrefutable, y gracias a ello este mes de abril todos podremos disfrutar de un buen espectáculo, que constará de dos obras e incluirá una cerveza de regalo por el módico precio de 10€.

Las obras que nos presentarás serán “Cómo (Ex)plicarte” y “Terapia 155”

La primera es una montaña rusa de emociones que nos quiere hacer reflexionar y sobretodo quiere hacer sentir. Nos quiere hacer ver la importancia de una última charla cuando algo termina y que un simple reencuentro provocado por la casualidad, puede ser la mejor opción para dar rienda suelta a los sentimientos y las emociones.

Y la segunda, escrita por Cerdán junto a Raquel Brandia, es una comedia musical cargada de guiños humorísticos, que no quiere entrar en ningún posicionamiento político y que está llena de referencias extremadamente divertidas hacia la actual situación que vive Catalunya. Una obra nada convencional con un propósito que cumplir: hacer reflexionar y sacar una sonrisa al espectador. Pretende que la música y el humor sean las mejores herramientas para conseguir un final feliz como se merece.

No me podéis negar que tiene pintaza!! Os animo a que os apuntéis a vivir una tarde diferente con nosotros, el viernes 20 de abril a partir de las 20h. 😉


SÁBADO 21 DE ABRIL 23:30H – SLAP SANDWICH
SLAP SANDWICH
DE VUELTA EN EL TABARLOT!!!!! Os acordáis de una de las noches más épicas de la temporada???!! Pues sí, fue con estos tres locos amantes de la música. Con dos guitarra, un bajo, una trompeta y percusión, Mike, Mete, Carles y Enric llenan la sala de energía positiva, y muchas ganas de bailar y pasarlo bien.

Los cuatro son de este tipo de gente que transmite buen rollo. Cuando están alrededor se nota su aura, y automáticamente te entran ganas de disfrutar a tope. Exprimen al máximo instrumentos acústicos con un ritmo vertiginoso de Ska.

Sin duda será otra noche para el recuerdo.

VIERNES 27 DE ABRIL 22H – JAM MÚSICO – POÉTICA
Nuestro evento fetiche vuelve un mes más para sorprendernos de nuevo. Y vuelve con nuestros poetas, speakers, presentadores, showmans … favoritos!! Vuelven junto el gran Mero Sexy y el loco más adorable de todos, Al Bareto!!!!

Creo que ya no se necesitan explicaciones al respecto, pero por si todavía hay algún empanao por aquí voy a resumiros en qué consiste nuestra querida Jam Músico-Poética. El evento consiste en MÚSICOS que tocarán y acompañarán a los escritos de los invitadxs, es decir, de personas como tú que llevan su energía.

Escribes normalmente pero te da vergüenza recitar solx?

Te encanta improvisar con la música?

Te apasiona la poesía y quieres descubrir algo diferente?

¿Al escuchar las palabras música y poesía tú también sabes que mola?

Pues Este es tu lugar!!! Te esperamos!!!

SÁBADO 28 DE ABRIL 22H – JACK TNT
Rudimentario
es el Sound System de Jack Tnt, residente en Barcelona. Rudimentario está especializado en música jamaicana de principios de los 60 hasta mediados de los 70, con el objetivo de recordar a todos esos Sound System que plantaron la semilla de esta cultura.

Jack, procedente del Besós, comenzó su trayectoria construyendo sus propias cajas de sonido con altavoces encontrados en la calle y reestructurados. Hoy en día, y tras una larga trayectoria a sus espaldas, sigue trabajando con cajas de sonido autoconstruidas, que no sólo sorprenden por su volumen y potencia, sino por la calidad de sonido que puede llegar a conseguir con algo construido con sus propias manos.

Con ritmos de R’n’B, Ska, Rocksteady y Reggae, Rudimentario Sound System nos hará disfrutar del último sábado del més, con ritmos vibrantes e incandescentes.

¡¡NO QUERRÁS PERDÉRTELO!!