TABARLOTADES ABRIL ’17

Holaaa holaaa Tabarlots!! Ja tenim aquí la primavera i el seu primer mes de Tabarlotades!!

DIJOUS 6 ABRIL 20:30H MICRO OBERT

Per quart mes consecutiu THE NOISE vuelve al Tabarlot! Una nit de micro obert, on gaudir de bona música en un ambient agradable i ple de bona gent. Si cantes, toques algun instrument o tens alguna habilitat que t’agradaria compartir amb el món, aquest és el teu moment. T’esperem el primer dijous d’abril a partir de les 20:30 al Tabarlot!!

DIJOUS 13 ABRIL 19:30H EXPO ROSALIA MONTREY

Rosalia Montrey és una artista autodidacta, que haver-se de reinventar al perdre la seva mà dreta, i començar de nou amb l’esquerra. Avui dia col·labora amb Metges sense Fronteres en diversos projectes ….

SETMANA SANT JORDI 19-23 ABRIL 

Quina millor ocasió per celebrar la primavera i la llibertat que la setmana de Sant Jordi?? Aquest any hem decidit fer una setmana temàtica, una mena de “setmana cultural” en la què tot anirà relacionat amb la llibertat, la diversitat i el respecte.

 • Començarem la setmana dimarts, amb un taller per fer roses de goma-escuma. Un taller gratuït i obert a tots els públics. Les roses que es facin es posaran a la venda el mateix dimarts, i estaran a la venda fins diumenge. Tot el recaptat a través de la venda de roses anirà destinats a l’Associació Cúrcuma, que treballa per fomentar la presa de consciència de la diversitat, quant a identitats de gènere, sexualitats, models familiars, estereotips i rols socials.
 • Dimecres podrem gaudir d’un taller de la mà de l’Associació Cúrcuma. El nom del taller és “enredant el gènere”, projecte que treballa la prevenció de violències de gènere a través de dinàmiques vivencials i participatives.
 • Dijous comptarem amb la actuación de Daniel Cerdà, guionista i músic barceloní, conegut per ser el creador juntament amb Carmina Roig del famós programa infantil Los Lunnis de Televisió Espanyola. Especialitzat en la creació de programes de televisió infantils, ha col·laborat en les televisions públiques i privades més importants del país. Ha combinat la seva activitat audiovisual amb la composició musical i la creació literària, havent publicat nombrosos treballs discogràfics i editorials. El dijous 20 d’abril ve al Tabarlot amb el seu treball musical, amb temes de cantautor que ens faran pensar.
 • I el divendres de Sant Jordi, com no podia ser d’una altra manera presentarem un llibre. Però no qualsevol llibre! Presentarem ni més ni menys que el nou llibre del gran Carles Sanchis, poeta, actor i escriptor, guanyador de l’últim SLAM d’Hospitalet, un CRACK amb totes les lletres, que sua poesia i sentiments a borbolls. “Entre el humo y el ruido” exposa els seus sentiments més profunds, d’una manera tan única que et sents còmplice dels amors i desamors, de les anades i vingudes per la vida, dels jocs, dels petons, de les nits, de les vides i de la fortuna de despertar al costat d’una mirada amiga … Sens dubte un llibre de tauleta que ens farà companyia i ens farà pensar. L’esdeveniment de presentació serà com ell, imprevisible i divertit, ple de música, teatre i poesia.
 • Dissabte repetirem taller de roses, per tenir-ho tot llest de cara al gran dia de Sant Jordi, el diumenge 23 d’abril, dia en què tot Barcelona és una festa !!
 • I el domigo arriba amb la fi de la setmana! Obrirem en horari normal, i tindrem una paradeta de Sant Jordi just a la porta de 10h a 20h on vendrem llibres i roses. A més de 10 a 18h comptarem amb la col·laboració de les preses escritorxs que estaran signant llibres, ellxs seran Anna Priscila Magriñà, Alba Castellví, Oriol Palmero, Carles Sanchis y Anna Pineda.

DIJOUS 27 ABRIL 20:30H JAM MÚSICO-POETICA

Com sempre el mes s’acaba, i amb ell arriba la nostra Jam Músico-poètica! Una nit més de música, poesia, rialles i amics. Si encara no has vingut mai, no sé a què esperes! 😉

___________________________________________________

Holaaa holaaa Tabarlots!! Ya tenemos aquí la primavera y su primer mes de Tabarlotadas!!

JUEVES 6 ABRIL 20:30H MICRO ABIERTO

Por cuarto mes consecutivo THE NOISE vuelve al Tabarlot! Una noche de micro abierto, donde Disfrutar de buena música en un ambiente agradable y lleno de buena gente. Si cantas, toques algún instrumento o tienes alguna habilidad que te gustaría compartir con el mundo, éste es tu momento. Te esperamos el primer jueves de abril a partir de las 20:30 en el Tabarlot !!

JUEVES 13 ABRIL 19:30H EXPO ROSALIA MONTREY

Rosalia Montrey es una artista autodidacta, que tuvo que reinventarse al perder su mano derecha, y empezar de nuevo con su mano izquierda. Hoy en día colabora con Médicos sin Fronteras en diversos proyectos….

SEMANA SANT JORDI 19-23 ABRIL 

Qué mejor ocasión para celebrar la primavera y la libertad que la semana de Sant Jordi?? Este año hemos decidido hacer una semana temática, una especie de “semana cultural” en la que todo irá relacionado con la libertad, la diversidad y el respeto.

 • Comenzaremos la semana el martes, con un taller para hacer rosas de goma-espuma. Un taller gratuito y abierto a todos los públicos. Las rosas que se hagan se pondrán a la venta el mismo martes, y estarán a la venta hasta el domingo. Todo lo recaudado a través de la venta de rosas irá destinado a la Asociación Cúrcuma, que trabaja para fomentar la toma de conciencia de la diversidad, en cuanto a identidades de género, sexualidades, modelos familiares, estereotipos y roles sociales.
 • El miércoles podremos disfrutar de un taller de la mano de la Asociación Cúrcuma. El nombre del taller es “enredando el género”, proyecto que trabaja la prevención de violencias de género a través de dinámicas vivenciales y participativas.
 • El jueves contaremos con la actuación de Daniel Cerdà, guionista y músico barcelonés, conocido por ser el creador junto con Carmina Roig del famoso programa infantil Los Lunnis de Televisión Española. Especializado en la creación de programas de televisión infantiles, ha colaborado en las televisiones públicas y privadas más importantes del país. Ha combinado su actividad audiovisual con la composición musical y la creación literaria, habiendo publicado numerosos trabajos discográficos y editoriales. El jueves 20 de abril viene al Tabarlot con su trabajo musical, con temas de cantautor que nos harán pensar.
 • Y el viernes de Sant Jordi, como no podía ser de otra manera presentaremos un libro. Pero no cualquier libro! Presentaremos nada más y nada menos que el nuevo libro del gran Carles Sanchis, poeta, actor y escritor, ganador del último SLAM de Hospitalet, un CRACK con todas las letras, que suda poesía y sentimientos a borbotones. “Entre el humo y el ruido” expone sus sentimientos más profundos, de una manera tan única que te sientes cómplice de los amores y desamores, de las idas y venidas por la vida, de los juegos, de los besos, de las noches, las vidas y la fortuna de despertar junto a una mirada amiga… Sin duda un libro de mesilla que nos hará compañía y nos hará pensar. El evento de presentación será como él, imprevisible y divertido, lleno de música, teatro y poesía.
 • El sábado repetiremos taller de rosas, para tenerlo todo listo de cara al gran día de Sant Jordi, el domingo 23 de abril, día en el que todo Barcelona es una fiesta!!
 • Y el domigo llega con el fin de la semana! Abriremos en horario normal, y tendremos una paradita de Sant Jordi justo en la puerta de 10h a 20h donde venderemos libros y rosas. Además de 10 a 18h contaremos con la colaboración de varixs escritorxs que estarán firmando libros, ellxs serán Anna Priscila Magriñà, Alba Castellví, Oriol Palmero, Carles Sanchis y Anna Pineda.

JUEVES 27 ABRIL 20:30H JAM MÚSICO-POÉTICA

Como siempre el mes acaba, y con él llega nuestra Jam Músico-poètica! Una noche más de música, poesía, risas y amigos. Si aún no has venido nunca no sé a qué esperas! 😉