SETAMANA MUSICAL AL TABARLOT

Eiieiii!!! Com aneu Tabarlots?? Trobant a faltar molt les Tabarlotades?? La veritat és que nosaltres una mica, i per això us presentem la setmana musical! Una setmana en la qual podreu gaudir de música en directe cada nit mentres gaudiu d’un bon soparet de tapes! Que us sembla?? Doncs passo a presentar-vos la programació per la setmana vinent!

Dilluns 22 Maig 20-23h

Dueto Jazz Friends – Bossa Nova y Pop. Dos amics que gaudeixen de la música i volen compartir la seva passió amb nosaltres. A nosaltres ja ens han captivat, i a vosaltres??

Dimarts 23 Maig 20-23h

Daniel Cerdà!! Ens encanta aquest home, la seva sensibilitat i el seu gust per la música. Tenim la sort de poder comptar amb ell una vegada més al Tabarlot!

Dimecres 24 Maig 20-23h

Soul, covers and fun. Fanny a la veu i Ray al teclat ens faran volar amb la seva màgia.

Dijous 25 Maig 20-23h

Rumba Catalana. The calamars tornen per divertir-nos en una nit de dijous feta per gaudir!!

Divendres 26 Maig 21-24h

Els divendres són ja el seu dia! Els germans Palmero estaran amb nosaltres una nit més plena de música, bon rotllo i diversió. Sara Palmero amb la seva apoteòsica veu, i Oriol Palmero al control de la guitarra i la percussió!

Mero & Madame M. & Sara – Semilla en la tierra (cover)

Me encanta rememorar este momento, con este magnífico tema de Carlos Chaouen. Gracias a Irene y Sara por este perfecto instante en el que dejamos a todos con vuestras voces.

Publicado por Mero S. Myers en Miércoles, 30 de noviembre de 2016

Dissabte 27 Maig 21-24h

Jazz Trio, compost per la gran veu de Flora Kvts i l’art musical d’en Erik i d’en Andrés. És el pla perfecte per començar la nit de dissabte!

Diumenge 28 Maig 20-23h

Per això que diuen que les segones parts mai van ser bones… A nosaltres ens agrada reptar al destí, per això acabarem la setmana de la mateixa manera que va començar, i demostrarem al món que hi ha segones parts collonudes!! Jazz Friends tornaran al Tabarlot per donar-nos una nit de jazz i “reset” per el començament de la setmana vinent! 🙂


Eiieiii !!! Como va la cosa Tabarlots ?? Echando de menos las Tabarlotades?? La verdad es que nosotros un poco, y por eso os presentamos la semana musical! Una semana en la que podréis deleitaros con música en directo cada noche mientras disfrutáis de una buena cena de tapeo! Que os parece?? Pues paso a presentaros la programación para la próxima semana!

Lunes 22 Mayo 20-23h

Dueto Jazz Friends – Bolsa Nova y Pop. Dos amigos que disfrutan de la música y quieren compartir su pasión con todos nosotros. A nosotros ya nos han cautivado, y a vosotros??

Martes 23 Mayo 20-23h

Daniel Cerdà!! Nos encanta este hombre, su sensibilidad y su gusto por la música. Tenemos la suerte de poder contar con él una vez más en el Tabarlot!

Miércoles 24 Mayo 20-23h

Soul, covers and fun. Fanny a la voz y Ray al teclado nos harán volar con su magia.

Jueves 25 Mayo 20-23h

Rumba Catalana. The calamars vuelven para divertirnos en una noche del jueves hecha para disfrutar!!

Viernes 26 Mayo 21-24h

Los viernes son ya su día! Los hermanos Palmero estarán con nosotros una noche más llena de música, buen rollo y diversión. Sara Palmero con su apoteósica voz, y Oriol Palmero al mando de la guitarra y la percusión!

Mero & Madame M. & Sara – Semilla en la tierra (cover)

Me encanta rememorar este momento, con este magnífico tema de Carlos Chaouen. Gracias a Irene y Sara por este perfecto instante en el que dejamos a todos con vuestras voces.

Publicado por Mero S. Myers en Miércoles, 30 de noviembre de 2016

Sábado 27 Mayo 21-24h

Jazz Trío, compuesto por la gran voz de Flora Kvts y el arte musical de Erik y de en Andrés. Es el plan perfecto para empezar la noche del sábado!
Domingo 28 Mayo 20-23h

Por eso que dicen de que las segundas partes nunca fueron buenas … A nosotros nos gusta retar al destino, por eso acabaremos la semana de la misma manera que comenzó, y demostraremos al mundo que hay segundas partes cojonudas!! Jazz Friends volverán al Tabarlot para darnos una noche de jazz y “reset” para el comienzo de la próxima semana! 🙂