NIT DE PASSIÓ AL TABARLOT

Sense paraules.

Sembla mentida que persones que es dediquen a les paraules provoquin just l’efecte contrari en tu. Deixar-te mut, sense res a dir.

Celles amunt, ulls de plat, pell de gallina, el cor bategant, i jo viu.

img_1514

La d’ahir va ser una d’aquelles nits que et deixen reflexiu, amb la sensació que a partir d’aquest moment ja res tornarà a ser com abans. Aquestes coses que et canvien, que arribes a casa després d’ hores de sentiments a borbolls, d’emocions incontingudes i d’unes quantes birres, i et dius a tu mateix “Sóc feliç”. Perquè sí, perquè així ho sento, perquè així m’han fet sentir. Per descobrir que hi ha gent collonuda pel món. Gent inquieta, amb ganes d’aprendre i de compartir saviesa. Gent apassionada per la vida. Gent que no té por de mostrar els seus sentiments, ni de defensar els seus pensaments. Gent amb il·lusió, amb esperança, i amb una visió alternativa de la vida. Gent que segueix la seva propia corrent, que no necessita seguir a ningú per no perdre’s.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/https://www.youtube.com/watch?v=3oCPJxBe0cI]

Resulta curiós el molt que costa sentir-se així, o potser no. Potser només tinguem por de sentir-nos així, perquè potser no siguem capaços d’afrontar aquesta realitat, aquesta crua realitat. Potser tenim por de perdre la il·lusió, l’esperança, de no poder veure la vida. De no trobar el rumb. De enfrontar-nos als nostres sentiments, d’entendre els nostres pensaments.

Però com ahir al Tabarlot, gràcies a aquests genis, vam viure un d’aquells moments que marquen un abans i un després en la nostra vida, ja no tinc por de sentir-me així. No tinc por d’enfrontar-me a mi mateix, no tinc por de sentir, d’apassionar-me, de viure, de perdre el rumb, d’equivocar-me … Perquè com un savi em va dir un dia “La felicitat no està al pic de la muntanya , sinó en la manera de pujar-la “.

dsc_2820

I ahir el Mero Sexy, Al Chief i Al bareto ens van ensenyar que es pot viure sense por o amb ella, però que de qualsevol manera es pot ser feliç. Apreciant els petits detalls, els petits moments, els petits gestos …

Gràcies nois per compartir amb nosaltres la vostra genialitat. I gràcies a tots els que vau fer d’aquest moment una cosa tan emotiva i tan especial.

Afortunadament ells han hagut de quedar igual de encantats amb nosaltres, i els tindrem amb nosaltres els últims dijous de cada mes al Tabarlot !!

I si em permeteu el consell … COMPREU-LO !! El llibre, perquè Mero va venir a parlar del seu llibre … “VÉRSAME MUCHO”. Us ajudarà a no oblidar el meravellós de la vida, el meravellós de sentir i lo meravelloses que són les paraules i les persones.

dsc_2707

GRÀCIES.

img_1523

 T’esperem l’últim dijous de cada mes al Tabarlot!!

________________________________________________________________________________

Sin palabras.

 

Parece mentira que personas que se dedican a las palabras provoquen justo el efecto contrario en tí. Dejarte mudo, sin nada que decir.

Cejas arriba, ojos de plato, piel de gallina, el corazón latiendo, y yo vivo.

img_1514

La de ayer fue una de esas noches que te dejan reflexivo, con la sensación de que a partir de ese momento ya nada volverá a ser como antes. Esas cosas que te cambian, que llegas a tu casa tras varias horas de sentimientos a borbotones, de emociones incontenidas y de unas cuantas birras, y te dices a tí mismo “Soy feliz”. Porque sí, porque así lo siento, porque así me han hecho sentir. Por descubrir que hay gente cojonuda por el mundo. Gente inquieta, con ganas de aprender y de compartir sabiduría. Gente apasionada por la vida. Gente que no tiene miedo a mostrar sus sentimientos, ni de defender sus pensamientos. Gente con ilusión, con esperanza, y con una visión alternativa de la vida. Gente que sigue su propia corriente, que no necesita seguir a nadie para no perderse.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/https://www.youtube.com/watch?v=3oCPJxBe0cI]

Resulta curioso lo mucho que cuesta sentirse así, o tal vez no. Tal vez sólo tengamos miedo de sentirnos así, porque tal vez no seamos capaces de afrontar esa realidad, esa cruda realidad. Tal vez miedo de perder la ilusión, la esperanza, de no poder ver la vida. De no encontrar el rumbo. De enfrentarnos a nuestros sentimientos, de entender nuestros pensamientos.

Pero como ayer en el Tabarlot, gracias a estos genios, vivimos uno de esos momentos que marcan un antes y un después en nuestra vida, ya no tengo miedo a sentirme así. No tengo miedo de enfrentarme a mí mismo, no tengo miedo de sentir, de apasionarme, de vivir, de perder el rumbo, de equivocarme… Porque como un sabio me dijo un día “La felicidad no está en la cima de la montaña, sino en la manera de subirla”.

dsc_2820

Y ayer Mero Sexy, Al Chief y Al Bareto nos enseñaron que se puede vivir sin miedo o con él, pero que de cualquier manera se puede ser feliz. Apreciando los pequeños detalles, los pequeños momentos, los pequeños gestos…

Gracias chicos por compartir con nosotros vuestra genialidad. Y gracias a todos los que hicisteis de ese momento algo tan emotivo y tan especial.

Afortunadamente ellos han debido quedar igual de encantado con nosotros, y les tendremos con nosotros los últimos jueves de cada mes en el Tabarlot!!

Y si me permitís el consejo… COMPRADLO!! El libro, porque Mero vino a hablar de su libro… VÉRSAME mucho. Os ayudará a no olvidar lo maravilloso de la vida, lo maravilloso de sentir y lo maravillosas que son las palabras y las personas.

dsc_2707

GRACIAS.

img_1523

Te esperamos el último jueves de cada mes en el Tabarlot!!