JOSE LUIS INSUA I LA SEVA FUSIÓ CUBANA AL TABARLOT

Divertida, espontània i amb qualitat sonora. Així és la música de Jose Luís Insua.

Jose Luis Insua al Tabarlot
Cubà assentat a Catalunya. Dues cultures que diuen molt d’ell. Sincer i impulsiu, sensible i expressiu.

Ha estat una setmana rara, entre festius i pluges, així que tots vam arribar al concert del divendres una mica desconcertats, sense assimilar del tot que ja era l’inici del cap de setmana. Així que ens va costar una mica entrar en calor, creure’ns que podíem deixar-nos portar, que l’endemà no calia anar a treballar (la gran majoria, al Tabarlot aquí seguim al peu de canó).

Però una vegada ens vam deixar anar… tot va fluir. Va començar interpretant el que va denominar com “la nova trova cubana” i va continuar amb tot un repertori amb referències als seus arrels, al seu país, a la seva família i als seus amics. Un repertori d’allò més tendre i emocionant. Fins a acabar amb Guantalamera, i el seu particular remix acústic.

fusió cubana al tabarlot
El cas és que va ser una nit divertidíssima i una manera genial d’entrar en el cap de setmana. No ha estat tan divertit aquest matí quan hem hagut d’obrir a les 8am, però sarna amb gust no pica, i la nit d’ahir ens va agradar un munt 😉
tabarlotada de divendres al tabarlot
Gràcies Jose Luís per fer-nos passar una estona tan agradable 🙂

____________________________________________________________________________

Divertida, espontánea y con calidad sonora. Así es la música de Jose Luís Insua.

Jose Luis Insua al Tabarlot

Cubano asentado en Cataluña. Dos culturas que dicen mucho de él. Sincero e impulsivo, sensible y expresivo.

Ha sido una semana rara, entre festivos y lluvias, así que todos llegamos al concierto del viernes algo desconcertados, sin asimilar del todo que ya era el comienzo del fin de semana. Así que nos costó un poco entrar en calor, creernos que podíamos dejarnos llevar, que al día siguiente no había que ir a trabajar (la gran mayoría, en el Tabarlot aquí seguimos al pie de cañón).

Pero una vez nos soltamos… todo fluyó. Empezó interpretando lo que denominó como “la nova trova cubana” y continuó con todo un repertorio con referencias a sus raíces, a su país, a su familia y a sus amigos. Un repertorio de lo más tierno y emocionante. Hasta acabar con Guantalamera, y su particular  remix acústico.

fusió cubana al tabarlot

El caso es que fue una noche divertidísima y una manera genial de entrar en el fin de semana. No ha sido tan divertido esta mañana cuando hemos tenido que abrir a las 8am, pero sarna con gusto no pica, y lo de ayer nos gustó un montón 😉

tabarlotada de divendres al tabarlot

Gracias Jose Luís por hacernos pasar un rato tan agradable 🙂