Jam Musico Poètica

Gran presentació del nou xou d’en Mero Sexy i d’en Al Bareto! Una jam musico-poètica d’allò més divertida i participativa.

Mithos sa il·lustrant(Podeu trobar més dibuixos com aquests a @Mithos Sa)

Vam competir contra el Barça, la qual cosa era un repte interessant … I la veritat que li vam plantar cara bastant dignament. No va ser una nit d’aquelles que el Tabarlot està de gom a gom i no cap ni una agulla. Però a canvi, va ser un xou encara més proper del que és habitual, si cap. Van aparèixer bastants espontanis que ens van deixar bocabadats amb la seva música i els seus textos. El públic estava entregat. Era com una reunió d’amics on tots comencen a fer el que els agrada, el que senten, i/o el que millor saben fer.

Mero sexy

Les bromes i les rialles se succeïen sense descans, i de tant en tant alguna actuació emmudia la sala. La Irina, la Miriam, en Carles, en Txaro, en Mero … I la gran falta d’en Al Bareto, que ha caigut en urpes de la grip, que el va tenir segrestat a casa i no li va permetre venir a la gran estrena. Li vam trobar a faltar, però la seva foto a la paret, i tenir al gran Carles Sanchis com a substitut, ens va fer poder superar-ho ràpid i gaudir de la nit sense frens 😉 (T’estimem Al)

Com deia, el d’ahir va ser la presentació del nou format que ens porten aquests dos artistes en aquest 2017 al Tabarlot. Consisteix en una reunió informal de músics i poetes, amb afinitat temperamental, que toquen i/o reciten amb l’única finalitat de passar-ho bé. Un xou molt participatiu, que es basa en l’espontaneïtat del públic i genera un bon rotllo impressionant. Ahir van abundar les actuacions musicals, i les intervencions poètiques, encara que no van ser tantes com ens tenen acostumats, van posar el nivell molt molt alt. No només en Carles i en Mero, que són els professionals de la poesia, sinó també espontanis, com l’Irina, que ens va hipnotitzar amb els seus versos i la seva preciosa cabellera (només els que van estar ahir entendran això).

irina al Tabarlot

Va ser una nit distesa, amb un ambient al·lucinant. Això és el que mola de la cultura. Uneix a la gent, genera moments màgics, i estableix relacions que mai s’haguessin donat sense ella. Les 30 persones que vam presenciar el xou d’ahir, veníem cada un del nostre pare i la nostra mare, de cercles totalment diferents, i sense aparentment, res en comú. No obstant això, després de les 2 hores que vam passar junts compartint rialles, art i confidències, vam sortir havent descobert a un munt de gent meravellosa, interessant, inquieta i amb molt a oferir al món.


Això pinta molt molt bé. Un xou dinàmic, espontani i participatiu, que combina música i poesia de la manera més tendra, canalla i divertida.

Estem desitjant que arribi ja el 23 de febrer per tenir-los de nou amb nosaltres. I aquest cop, amb l’Al Bareto, poder fer la inauguració i consolidació definitiva d’aquest gran esdeveniment cultural, que no ha fet més que començar el seu reeixit i prometedor camí.

Molta sort amics amb aquest nou projecte. Ho val i ho valeu molt, per la qual cosa tindrem Jams Musico-poètiques per a estona.

I si us ho heu perdut … Què us diré … Que no torni a passar, o us penedireu!!

>Si voleu estar al dia de tots els bolos i actuacions que fan els nostres poetes favorits, i xafardejar una miqueta sobre el seu treball, podeu seguir-lo en www.comosersexysinmorir.com El web d’en Mero Sexy, on us traurà un somriure cada dia amb seus textos, i us mantindrà a l’última sobre tota l’actualitat poètica. <–

>I si us va agradar la poesia de Carles Sanchis (o ell directament, com ja vam poder comprovar ahir amb l’espontaneïtat de les fans …), també podeu seguir tot el seu treball a través de elprincipedelosgatos.com. RECORDEU!! Acaba de treure nou llibre! “Entre el Fum i el Soroll” primer llibre d’una trilogia de poemaris, que recull un seguit de poemes i reflexions sobre la vida, la superació i el renaixement d’un nen que jugava a ser més gran. Sens dubte un llibre amb el qual molts ens sentim identificats. Un llibre que et farà riure, plorar, et posarà els pèls de gallina … A més el llibre compta amb una sèrie de fotografies originals realitzades per Carles a Barcelona i alguna a València, i qui sap, potser us trobeu en alguna. <–


Gran presentación del nuevo show de Mero Sexy y Al Bareto! Una jam musico-poética de lo más divertida y participativa.

Mithos sa il·lustrant

(podéis encontrar más dibujos como estos en @Mithos Sa)

Competimos contra el Barça, lo cual era un reto interesante… Y la verdad que le plantamos cara bastante dignamente. No fue una noche de esas que el Tabarlot está hasta los topes y no cabe ni un alfiler. Pero a cambio, fue un show aún más cercano de lo habitual, si cabe. Aparecieron bastantes espontáneos que nos dejaron boquiabiertos con su música y sus textos. El público estaba entregado. Era como una reunión de amigos donde todos comienzan a hacer lo que les gusta, lo que sienten, y/o que mejor saben hacer.

Mero sexy

Las bromas y las risas se sucedían sin descanso, y de tanto en tanto alguna actuación enmudecía la sala. Irina, Miriam, Carles, Txaro, Mero… Y la gran falta de Al Bareto, que ha caído en garras de la gripe, que lo tuvo secuestrado en casa y no le permitió venir al gran estreno. Le echamos de menos, pero su foto en la pared, y tener al gran Carles Sanchis como sustituto, nos hizo poder superarlo rápido y disfrutar de la noche sin frenos 😉 (Te queremos Al)

Como decía, lo de ayer fue la presentación del nuevo formato que nos traen estos dos artistas en este 2017 al Tabarlot. Consiste en una reunión informal de músicos y poetas, con afinidad temperamental, que tocan y/o recitan para su propio disfrute. Un show muy participativo, que se basa en la espontaneidad del público y genera un buen rollo impresionante. Ayer abundaron las actuaciones musicales, y las intervenciones poéticas, aunque no fueron tantas como nos tienen acostumbrados, pusieron el nivel muy muy alto. No sólo Carles y Mero, que son los profesionales de la poesía, sino también espontáneos, como Irina, que nos hipnotizó con sus versos y su preciosa melena (sólo los que estuvieron ayer entenderán esto).

irina al Tabarlot

Fue una noche distendida, con un ambiente alucinante. Esto es lo que mola de la cultura. Une a la gente, genera momentos mágicos, y establece relaciones que jamás se hubieran dado sin ella. Las 30 personas que presenciamos el show de ayer, veníamos cada uno de nuestro padre y nuestra madre, de círculos totalmente diferentes, y sin aparentemente, nada en común. Sin embargo, tras las 2 horas que pasamos juntos compartiendo risas, arte y confidencias, salimos habiendo descubierto a un montón de gente maravillosa, interesante, inquieta y con mucho que ofrecer al mundo.

Esto pinta muy muy bien. Un show dinámico, espontáneo y participativo, que combina música y poesía de la manera más tierna, canalla y divertida.

Estamos deseando que llegue ya el 23 de febrero para tenerles de nuevo con nosotros. Y esta vez, con Al Bareto, poder hacer la inauguración y consolidación definitiva de este gran evento cultural, que no ha hecho más que comenzar su exitoso y prometedor camino.

Mucha suerte amigos con este nuevo proyecto. Lo vale y lo valéis mucho, por lo que tendremos Jams Musico-poéticas para rato.

Y si os lo habéis perdido… Qué os voy a decir…Que no vuelva a ocurrir, o os arrepentiréis!!

–> Si queréis estar al día de todos los bolos y actuaciones que hacen nuestros poetas favoritos, y cotillear un poquito sobre su trabajo, podéis seguirlo en www.comosersexysinmorir.com La web de Mero Sexy, donde os sacará una sonrisa cada día con sus textos, y os mantendrá a la última sobre toda la actualidad poética.<–

–> Y si os gustó la poesía de Carles Sanchis (o él directamente, como ya pudimos comprobar ayer con la espontaneidad de las fans…), también podéis seguir todo su trabajo a través de elprincipedelosgatos.com . ¡¡RECORDAD!! Acaba de sacar nuevo libro! “Entre el Humo y el Ruido” primer libro de una trilogía de poemarios, que recoge una serie de poemas y reflexiones acerca de la vida, la superación y el renacer de un niño que jugaba a ser mayor. Sin duda un libro con el que muchos nos sentimos identificados. Un libro que te hará reir, llorar, te pondrá los pelos de gallina…  Además el libro cuenta con una serie de fotografías originales realizadas por Carles en Barcelona y alguna en Valencia, y quién sabe, a lo mejor os encontráis en alguna. <–