Exposició EQUALS, per Barbara Holly i Andrea Fernández

¿Què passa quan una fotògrafa argentina i una estilista barcelonina s’ajunten per un ideal comú a partir d’una idea d’igualtat? EQUALS.

ALLIBERAMENT
UNIÓ
ACCEPTACIÓ

Deixar de limitar-se, deixar de dividir-se. ¿Què ens separa?

L’alliberament comença en la unió. Deixar anar les cordes que ens pressionen i ser un mateix. Deixar de jutjar, eliminar els prejudicis, deixar enrere la divisió i ser qui vulguis ser.

Deixar-se anar,

simplement sentir, gaudir de tu.

En definitiva,
ser el que un és sense deixar atrapar-se,

fluir.

Qui ets? Tant se val. Ets tu, gaudeix. Fes-ho.

Barbara Holly i Andrea Fernández ens presenten EQUALS, el seu últim treball, on s’han deixat l’ànima i els budells per fer-nos arribar el missatge que volen transmetre amb aquesta exposició. Per esbrinar-ho per tu mateix hauràs de venir al Tabarlot, entre el 6 de novembre i el 4 de desembre. I si a més vols conversar amb les artistes i arribar més enllà en l’anàlisi de l’obra, t’esperem el dimarts 6 a partir de les 20h 😉


¿Qué pasa cuando una fotógrafa argentina y una estilista barcelonesa se juntan por un ideal común a partir de una idea de igualdad? EQUALS.

LIBERACIÓN
UNIÓN
ACEPTACIÓN

Dejar de limitarse, dejar de dividirse. ¿Que nos separa?

La liberación comienza en la unión. Soltar las cuerdas que nos presionan y ser uno mismo. Dejar de juzgar, eliminar los prejuicios, dejar atrás la división y ser quien quieras ser.

Soltarse,

simplemente sentir, disfrutar de ti.

En definitiva, ser lo que uno es sin dejar atraparse,

fluir.

¿Quién eres? No importa. Se tú, disfruta. Hazlo.

Barbara Holly y Andrea Fernández nos presentan EQUALS, su último trabajo, donde se han dejado el alma y las tripas por hacernos llegar el mensaje que quieren transmitirnos con esta exposición. Para averiguarlo por ti mismo tendrás que venir al Tabarlot, entre el 6 de noviembre y el 4 de diciembre. Y si además quieres conversar con las artistas y llegar más allá en el análisis de la obra, te esperamos el martes 6 a partir de las 20h 😉