EXPOSICIÓ DE KODAMACHU, VERÓNICA PEREZ.

La Verónica Perez és una il·lustradora que desenvolupa la seva activitat a Barcelona. Després de cursar els seus estudis a Eina (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona) va explorar una àmplia varietat d’estils en la il·lustració, des de l’estil més infantil i alegre, passant pel realisme, fins al més fosc surrealisme. Es defineix com una persona sense limits, que es fascina pels nous reptes que li panteja el camí de  la il·lustració i el disseny.
Si la busques com Verónica Perez no la trobaràs, ja que el seu nom artístic és Kodamachu. Ella explica que aquest és el nom que més representa les seves il·lustracions. Després de viatjar molt temps al japó i enamorar la seva ànima en la seva cultura budista, va descobrir l’existència dels kodama, un esperit del folklore japonès representat com un follet que viu en un arbre, un esperit del bosc, un ésser pur de la natura… tot el que trobaràs, diu, al seu cor, i el que espera regalar al món mitjançant les seves aquarel·les, “perquè és amor i tendresa el que aquest món necessita ja que d’odi i violència ja estem molt sobrats.”
Com animalista i vegana que és, ha volgut batejar aquesta exposició amb el nom “Evolution“, representant així una evolució del cor, de l’ànima cap als altres éssers sensibles, dels que no tenen veu, Els Animals. Amb aquesta exposició preten arribar al cor de tots aquells que vulguin obrir els seus ulls i omplir-los de tendresa, animant al públic a adoptar la il·lustració que més els enamori i així col·laborar amb el seu granet de sorra a que l’art flueixi, i que pugui seguir creant noves il·lustracions, doncs amb un pinzell en mà no hi ha límits per la imaginació.
instagram: @kodamachu.art
facebook: @kodamachu

Verónica Perez es una ilustradora que desarrolla su actividad en Barcelona. Tras cursar sus estudios en Eina (Centro Universitario de Diseño y Arte de Barcelona) exploró una amplia variedad de estilos en la ilustración, desde el estilo más infantil y alegre, pasando por el realismo, hasta el más oscuro surrealismo. Se define como una persona sin límites, que se fascina por los nuevos retos que le panteja el camino de la ilustración y el diseño.

Si la buscas como Verónica Perez no la encontrarás, ya que su nombre artístico es Kodamachu. Ella explica que este es el nombre que más representa sus ilustraciones. Después de viajar mucho tiempo por Japón y enamorar su alma en la cultura budista, descubrió la existencia de los Kodama, un espíritu del folklore japonés representado como un duende que vive en un árbol, un espíritu del bosque, un ser puro de la naturaleza … todo lo que encontrarás, dice, en su corazón, y lo que espera regalar al mundo mediante sus acuarelas, “porque es amor y ternura lo que este mundo necesita ya que de odio y violencia ya vamos muy sobrados. ”

Como animalista y vegana que es, ha querido bautizar esta exposición con el nombre “Evolution”, representando así una evolución del corazón, del alma hacia los otros seres sensibles, de los que no tienen voz, Los Animales. Con esta exposición pretende llegar al corazón de todos aquellos que quieran abrir sus ojos y llenarlos de ternura, animando al público a adoptar la ilustración que más les enamore y así colaborar con su granito de arena a que la arte fluya, y que pueda seguir creando nuevas ilustraciones, pues con un pincel en mano no hay límites para la imaginación.

instagram: @kodamachu.art
web: www.kodamachu.com
facebook: @kodamachu