EXPOSICIÓ AGOST

Constanza Azkona, Connie (@connieazconaphoto), ens presenta la seva primera exposició a Barcelona; “SENTIR AMB ELS ULLS”.

Argentina, establerta a Barcelona. Creadora d’històries lliures, pren fotografies perquè cadascú pugui aportar les seves vivències a elles i crear els seus propis contes; Viatgera curiosa, sempre intentant conèixer i connectar amb diferents cultures i, així, aprendre d’elles; Una somiadora que creu que el món pot ser cada dia una mica millor amb l’aportació mínima de cada persona …

A través d’aquesta mostra vol convidar al públic no només a decorar la casa, sinó també a sentir, viure i apreciar les fotografies com a part d’una de les seves vivències.

“Sentir amb els ulls” és un camí que et porta a fer servir els sentits i la imaginació per transportar-te a aquesta situació: l’aigua que llisca sobre la pell; a les mans sentint la pell rugosa dels elefants; a sentir-se lliure en la immensitat dels camps; a jugar amb les ombres i descobrir que, sense elles, no es podria brillar; a sentir que el món és enorme però que, tot i així, pot ser teu; a voler aconseguir La Lluna amb les mans; a imaginar la casa dels teus somnis; a olorar l’aroma de les roses quan floreixen o a la història que algú pot transmetre amb tan sols una mirada.

Una exposició que reflecteix l’esperit apassionat de Connie i que la defineix com a fotògrafa. Us convida a fer aquest viatge amb ella; “Sóc una fotògrafa creativa que li apassiona documentar la història que VOS tinguis per explicar …”

La expoición estarà amb nosaltres des d’avui, dilluns 13 d’agost, i fins al 24 de setembre, amb una festa de cloenda on l’artista ens presentarà la seva obra i on tots compartirem històries i una bona estona entre amics i fotos 🙂


Constanza Azkona, Connie (@connieazconaphoto), nos presenta su primera exposición en Barcelona; SENTIR CON LOS OJOS.

Argentina, afincada en Barcelona. Creadora de historias libres, toma fotografías para que cada uno pueda aportar sus vivencias a ellas y crear sus propios cuentos; Viajera curiosa, siempre intentando conocer y conectar con distintas culturas y, así, aprender de ellas; Una soñadora que cree que el mundo puede ser cada día un poco mejor con el aporte mínimo de cada persona…

A través de esta muestra quiere invitar al público no sólo a decorar su casa, sino también a sentir, vivir y apreciar las fotografías como parte de una de sus vivencias.

Sentir con los ojos es un camino que te lleva a usar los sentidos y la imaginación para transportarte a esa situación: al agua que se desliza sobre la piel; a las manos sintiendo la piel rugosa de los elefantes; a sentirse libre en la inmensidad de los campos ; a jugar con las sombras y descubrir que, sin ellas, no se podría brillar; a sentir que el mundo es enorme pero que, aún así, puede ser tuyo; a querer alcanzar La Luna con las manos; a imaginar la casa de tus sueños; a oler el aroma de las rosas cuando florecen o a la historia que alguien puede transmitir con tan sólo una mirada.

Una exposición que refleja el espíritu apasionado de Connie y que la define como fotógrafa. Os invita a hacer este viaje con ella; “Soy una fotógrafa creativa que le apasiona documentar la historia que VOS tengas para contar …”

La expoición estará con nosotros desde hoy, lunes 13 de agosto, y hasta el 24 de septiembre, con una fiesta de clausura donde la artista nos presentará su obra y donde todos compartiremos historias y un buen rato entre amigos y fotos 🙂