DIJOUS MARXÓS AL TABARLOT!!

Sobra La Marxa és un grup nascut sobre la marxa, format al barri de Penitents de Barcelona. Un grup de Rumba Catalana amb tocs Africans a la seva percussió, tot amb l’alegria i gràcia que suposen aquest estil. I així són ells, alegres, graciosos i amb molta marxa!!!

sobra la marcha 1
Goyo, guitarra en mà i el bombo a mà, Ousseynou al comandament de la percussió, amb el seu toc africà, que no deixa indiferent a ningú, i Blanca amb el seu sabor rumbero que dóna el toc femení al grup.


Grans temes rumberos, versions, i sobretot, molta, però que molta diversió. Des de Raphael, Delincuentes, Kiko Veneno, La Cabra Mecánica, Estopa, Enrique Iglesias, cançons senegaleses … tot amb el seu toc divertit i despreocupat, que fan que no puguis tenir el cul enganxat a la cadira i t’arrenquis a ballar.

sobra la marcha ambiente 3

sobra la marcha bailando

Pocs són els grups, que aconsegueixen aixecar a tota la sala a ballar al ritme de les palmes, del calaix, de la guitarra … Doncs aquests nois ho aconsegueixen gairebé sense esforçar-se. Transmeten bon rotllo, alegria i ganes de passar-ho bé. L’antídot perfecte contra la monotonia, el mal rotllo, els problemes del dia a dia … Amb Sobra la Marxa tot desapareix durant una estona per deixar pas a la passió i la disbauxa, que mai estan de més.


Si aquesta vegada us els heu perdut, estigueu atents a la programació de les Tabarlotadas, perquè tornaran, tornaran tantes vegades vulguin, perquè fan falta més estones així, més persones així. Energia, passió, alegria, conya, rumbeta bona i molta marxa!!

GRÀCIES CHICXS PER FER-NOS GAUDIR AMB LA VOSTRA MARXA!!!

sobra la matrcha final


Sobra La Marcha es un grupo nacido sobre la marcha, formado en el barrio de Penitents de Barcelona. Un grupo de Rumba Catalana con toques Africanos en su percusión, todo con la alegría y gracia que suponen este estilo. Y así son ellos, alegres, graciosos y con mucha marcha!!!

sobra la marcha 1

Goyo, guitarra en mano, Ousseynou al mando de la percusión, con su toque africano, que no deja indiferente a nadie, y Blanca con su sabor rumbero que da el toque femenino al grupo.


Temazo rumbero tras temazo rumbero, versiones, y sobre todo, mucha, pero que mucha diversión. Desde Raphael, Delincuentes, Kiko Veneno, La Cabra Mecánica, Estopa, Enrique Iglesias, canciones senegalesas… todo con su toque divertido y desenfadado, que hacen que no puedas tener el culo pegado a la silla y te arranques a bailar.

sobra la marcha ambiente 3 sobra la marcha bailando

Pocos son los grupos, que consiguen levantar a toda la sala a bailar al ritmo de las palmas, del cajón, de la guitarra… Pues estos chicos lo consiguen sin apenas esforzarse. Transmiten buen rollo, alegría y ganas de pasarlo bien. El antídoto perfecto contra la monotonía, el mal rollo, los problemas del día a día… Con Sobra la Marcha todo desaparece durante un rato para dejar paso a la pasión y al desenfreno, que nunca están de más.

Si esta vez os los habéis perdido, estad atentxs a la programación de las Tabarlotadas, porque volverán, volverán tantas veces quieran, porque hacen falta más ratos así, más personas así. Energía, pasión, alegría, cachondeo, rumbita buena y mucha marcha!!

GRACIAS CHICXS POR HACERNOS DISFRUTAR CON VUESTRA MARCHA!!!

sobra la matrcha final