DE TAPES PER BARCELONA

Molt bones Tabarlots!!

Aquest mes comença ple d’activitats, com es nota que l’estiu està al caure! 🙂

Aquesta setmana toca anar “DE TAPES PER BARCELONA” !! Consisteix en un itinerari gastronòmic que tindrà lloc del 8 al 18 d’aquest mes de juny als diferents barris de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa d’Estrella Damm i el Gremi de Restauració de Barcelona, i aquesta serà ja la seva 12a edició.

“De Tapes per Barcelona”, t’ofereix la possibilitat d’assaborir les tapes més saboroses de Barcelona acompanyades d’una canya o un quinto d’Estrella Damm a un preu únic de 2,50 euros!!!!

Al Tabarlot us hem preparat el Pintxo d’arròs a la cubana amb ou de guatlla i plàtan sofregit, una deliciosa explosió de sabors i textures… Una meravella, i més si comptes que val 2.50€ amb birra inclosa!!!

Aneu amb compte de no empatxar-vos i feu les comandes màxim de 100 en 100, que ens atabalarem sinó.Resultado de imagen de emoticono guiñoResultado de imagen de emoticono guiño

Us esperem durant aquests 10 dies amb moltes ganes de compartir moments amb vosaltres. Animeu-vos!!!Resultado de imagen de emoticon chocar manosResultado de imagen de emoticon chocar manos