Covers, versos, peticions de mà, descobriments i més al TABARLOT

Perdoneu-me el retard, però aquest cop m’ha costat més del compte digerir tot el que va passar a la tabarlotada de divendres.

“HASTA QUE EL CUERPO AGUANTE” va ser un èxit rotund. Una d’aquestes nits en què l’emoció t’envaeix, i estarrufa cada pèl del teu cos. Mero, Irene i Marta ens van demostrar que són uns ARTISTES, amb totes les lletres. D’aquells que senten i fan sentir. A més, ha de ser cert això que Déu els crea, i ells s’ajunten, perquè molts dels seus amics van fer intervencions, a cadascuna més impressionant.

pare i filla 3 tots amb georgina

Vam tenir covers de cançons conegudes, creacions d’autor, alguns versos, i fins i tot una petició de mà!!

Va començar sent sublim des del primer segon. La presentadora ens va sorprendre a tots amb un original joc musical, que sens dubte va captar tota la nostra atenció i ens va deixar ben ficats en l’espectacle.

presentadora

Poc després, i tot havent trencat el gel amb algunes rialles i molta intriga, Mero, Irene i Marta van aparèixer en escena. Mero va portar la veu cantant quant a dinamització del “cotarro”, ell ja està acostumat, i diguem que ho porta a la sang. Les veus de les dues altres protagonistes ens van deixar sense alè en més d’una ocasió durant la nit. Quina potència, quin control, quina delicadesa … Mero, per la seva banda, ens va regalar sentits acords, es va arrencar a cantar en solitari en un parell d’ocasions, i ens va fer cantar a tots més del que esperàvem.

artistes mero

 

 

 

 

 

 

Entre cançons, versos i rialles anaven sortint espontàniament amics i familiars a compartir una estona de glòria amb els protagonistes. Pares, amigues, amics, companys … I en una d’aquestes, hi va haver dues persones que no van sortir a l’escenari a cantar, però sí a emocionar-nos. Una parella que va decidir compartir un moment molt íntim i especial amb tots nosaltres al Tabarlot. Una cosa així com el moment més feliç de les seves vides fins al moment, aquest moment en el qual van decidir que volien passar la resta de la seva vida juntxs. Vam tenir una PETICIÓ DE MÀ!! I va dir que SIIII!!!!! Quin moment! La primera petició de mà al Tabarlot!!

pedida 1

Després d’aquest moment àlgid de la vetllada semblava que res més podia sorprendre’ns. Fins que va arribar ell. Un showman nat, melòman empedreït i amb una sensibilitat i un sentit de la música paranormal. Un mini Alex Turner versió catalana, que es va animar i va clausurar aquesta gran nit de la millor manera possible.

I això és tot el que el meu cervell arriba a processar. M’estendria en lloances per a tots, però seria massa “moñas”, i no és el meu estil. Però sí donaré les gràcies, a TOTS, als que van fer això possible i tota la gent com vosaltres. Gent amb il·lusió, amb ganes, amb inquietuds … Gent que lluita pel que vol, pel que li agrada, pel que li fa gaudir. I amb això ens fan gaudir a tots, i adonar-nos que si vols pots. Que la vida és meravellosa, i que està per viure-la, per gaudir-la i per esnifar-ne cada sospir.
No cal dir que “HASTA QUE EL CUERPO AGUANTE” tornarà al Tabarlot, i que Mini Turner i el seu fidel company Al Chief ens faran gaudir amb el seu primer espectacle al Tabarlot el proper gener de 2017.

Un cop més GRÀCIES, sou enormes!!!

VISCA LA FELICITAT I VISCA LA MÚSICA COLLONS!!

PD: per estar al dia de tot el que fa el geni de Mero Sexy podeu entrar a: comosersexysinmorir.com


Perdonadme el retraso, pero esta vez me ha costado más de la cuenta digerir todo lo ocurrido en la tabarlotada del viernes.

“HASTA QUE EL CUERPO AGUANTE” fue un éxito rotundo. Una de esas noches en las que la emoción te invade, y eriza cada pelo de tu cuerpo. Mero, Irene y Marta nos demostraron que son unos ARTISTAS, con todas las letras. De esos que sienten y hacen sentir. Además, debe ser cierto eso de que Dios los crea, y ellos se juntan, porque muchos de sus amigos hicieron intervenciones, a cuál más impresionante.

tots amb georgina pare i filla 3

Tuvimos covers de canciones conocidas, creaciones de autor, algunos versos, y hasta una pedida de matrimonio!!

Comenzó siendo sublime desde el primer segundo. La presentadora nos sorprendió a todos con un original juego musical, que sin duda captó toda nuestra atención y nos dejó bien metidos en el espectáculo.

presentadora

Poco después, tras haberse roto el hielo con algunas risas y mucha intriga, Mero, Irene y Marta aparecieron en escena. Mero llevó la voz cantante en cuanto a dinamización del cotarro, él ya está acostumbrado, y digamos que lo lleva en la sangre. Las voces de las dos otras protagonistas nos dejaron sin aliento en más de una ocasión durante la noche. Qué potencia, qué control, qué delicadeza… Mero, por su parte, nos regaló sentidos acordes, se arrancó a cantar en solitario en un par de ocasiones, y nos hizo cantar a todos más de lo que esperábamos.

artistes mero

 

 

 

 

 

 

Entre canciones, versos y carcajadas iban saliendo espontáneamente amigos y familiares a compartir un rato de gloria con los protagonistas. Padres, amigas, amigos, compañeros… Y en una de estas, hubo dos personas que no salieron al escenario a cantar, pero sí a emocionarnos. Una pareja que decidió compartir un momento muy íntimo y especial con todos nosotros en el Tabarlot. Algo así como el momento más feliz de sus vidas hasta el momento, ese momento en el que decidieron que querían pasar el resto de su vida juntxs. TUVIMOS UNA PEDIDA!! Y dijo SIIII!!!!! Qué momento! La primera pedida de mano en el Tabarlot!!

pedida 1

 

Después de este momento álgido de la velada parecía que nada más podía sorprendernos. Hasta que llegó él. Un showman nato, melómano empedernido y con una sensibilidad y un sentido de la música paranormal. Un mini Alex Turner versión catalana, que se  vino arriba y clausuró esa gran noche de la mejor manera posible.

Y eso es todo lo que mi cerebro llega a procesar. Me extendería en alabanzas para todos, pero sería demasiado moñas, y no es mi estilo. Pero sí daré las gracias, a TODOS, a los que hicieron esto posible y a toda la gente como vosotros. Gente con ilusión, con ganas, con inquietudes… Gente que lucha por lo que quiere, por lo que le gusta, por lo que le hace disfrutar. Y con ello nos hacen disfrutar a todos, y darnos cuenta de que si quieres puedes. De que la vida es maravillosa, y que está para vivirla, para disfrutarla y para esnifarla en cada suspiro.

Ni que decir hace falta que “HASTA QUE EL CUERPO AGUANTE” volverá al Tabarlot, y que Mini Turner y su fiel compañero Al Chief nos harán disfrutar con su primer espectáculo en el Tabarlot el próximo enero de 2017.

Una vez más GRACIAS, sois enormes!!!

VIVA LA FELICIDAD Y VIVA LA MÚSICA COÑO!!

PD: para estar al día de todo lo que hace el genio de Mero Sexy podéis entrar en: https://comosersexysinmorir.com/