Cap de Setmana de Bojos

Quin cap de setmana! Quina setmana! I el que encara ens queda!
Aquest cap de setmana ha estat un no parar!! De dijous a diumenge i continuem avui dilluns fins al divendres! SENSE PARAR!

Vam começar el dijous, dijous de jam. Una nova edició d’aquesta Jam session alternativa en la qual Francesc, Rose, Manel, Joan i cia ens van delectar de nou amb la seva música fusió. Amb temes d’ahir i d’avui, en català, en castellà, en anglès, en francès … Aquests li donen a tot! I tenen una manera de fer-ho que sembla que sigui fàcil i tot! Gaudeixen, riuen a riallades, fan versions, toquen les seves pròpies cançons, i sobretot, ens fan “flipar” a tots els que els veiem gaudir d’aquesta manera.

Ens encanten les estones que compartim amb aquest grup, perquè omplen el Tabarlot de bones vibracions, de bona música i de bona gent.
Per moltes més!! 🙂

rasta man en jam session Tabarlot
Divendres vam tenir una altra Jam, aquest cop músic-poètica. De la mà dels nostres estimadíssims Mero Sexy i Al Bareto, que aquesta vegada malgrat els seu mal de queixals del judici es va arrossegar qual petita sargantana fins al Tabarlot, i no va decebre.

amic Mero al Tabarlot
Una altra nit de rialles, poesia i amics. I quins amics! Perquè ja ho hem esmentat en altres ocasions, però ens reiterem i reafirmem en la dita que “Déu els crea i ells s’ajunten”, perquè ja són diverses les edicions que porten, i cada vegada ens sorprenen amb nous col·legues que ens deixen bocabadats amb les seves veus, les seves lletres, les seves paraules … Un plaer tenir-los amb nosaltres i que ens donin l’oportunitat de conèixer a gent tan genial mes rere mes.

Dissabte vam posar la nota de color a la nit carnavalesca amb la música de GALAFAUNA! Ritmes d’electrònica i deep house per començar amb la nit de dissabte que prometia ser llarga. Unes copetes i una mica de música energitzant per entrar en calor i agafar el ritme d’una nit, que amb el començament que va tenir, prometia!!

GALAFAUNA DJ SET

I finalment ahir, tarda de diumenge tranquil·la, que després del “tute” que portàvem a sobre dels dies previs, va ser molt reconfortant. Una suau melodia de música i guitarra, acompanyada per una dolça veu i una encantadora veu als cors, van amenitzar la tarda d’ahir al Tabarlot, que exhaust després del cap de setmana, va gaudir de la tranquil·litat brindada per la música en directe d’Oriol i Sara Palmero. Amb sort i amb motiu del MWC2017 podrem delectar-nos fins al dijous 2 de març! Us hi esperem!!

MÚSICA EN DIRECTO BARCELONA


Qué finde! Qué semana! Y lo que nos queda!!

 

De jueves a jueves y sigo el viernes porque me toca!

 

Este fin de semana ha sido un no parar!! De jueves a domingo y continuamos hoy lunes hasta el viernes! SIN PARAR!

 

Comenzamos el jueves, jueves de jam. Una nueva edición de esta Jam session alternativa en la que Francesc, Rose, Manel, Joan y cía nos deleitaron de nuevo con su música fusión. Con temas de ayer y de hoy, en catalán, en castellano, en inglés, en francés… Éstos le dan a todo! Y tienen una manera de hacerlo que parece que sea fácil y todo! Disfrutan, se ríen a carcajadas, hacen versiones, tocan sus propias canciones, y sobre todo, nos hacen flipar a todos los que les vemos disfrutar de esa manera.

Nos encantan los ratos que compartimos con este grupo, porque llenan el Tabarlot de buenas vibraciones, de buena música y de buena gente.

Por muchas más!! 🙂

jam session alternativa

El viernes tuvimos otra Jam, esta vez músico-poética. De la mano de nuestros queridísimos Mero Sexy y Al Bareto, que esta vez a pesar de sus peleonas muelas del juicio se arrastró cual pequeña lagartija hasta el Tabarlot, y no decepcionó.

amic Mero al Tabarlot

Otra noche de risas, poesía y amigos. Y vaya amigos! Porque ya lo hemos mencionado en otras ocasiones, pero nos reiteramos y reafirmamos en el dicho de que “Dios los crea y ellos se juntan”, porque ya son varias las ediciones que llevan, y cada vez nos sorprenden con nuevos colegas que nos dejan boquiabiertos con sus voces, sus letras, sus palabras… Un placer tenerles con nosotros y que nos brinden la oportunidad de conocer a gente tan genial mes tras mes.

El sábado pusimos la nota de color a la noche carnavalesca con la música de GALAFAUNA! Ritmos de electrónica y deep house para comenzar con la noche de sábado que prometía ser larga. Unas copitas y un poco de música energizante para entrar en calor y coger el ritmo de una noche, que con el comienzo que tuvo, prometía!!

GALAFAUNA DJ SET

Y por último ayer, tarde de domingo tranquila, que tras el tute que llevábamos encima de los días previos, fue muy reconfortante. Una suave melodía de música y guitarra, acompañada por una dulce voz y una encantadora voz a los coros, acompañaron la tarde de ayer en el Tabarlot, que exhausto tras el fin de semana disfrutó de la tranquilidad brindada por la música en directo de Oriol y Sara Palmero. Con suerte y con motivo del MWC2017 podremos deleitarnos hasta el jueves 2 de marzo! Os esperamos!!

MÚSICA EN DIRECTO BARCELONA