·SUBLIME· ALL I JOLIE AL TABARLOT

·Sublim·
Aquesta és la paraula que defineix a la perfecció la nit de divendres al Tabarlot, gràcies a la genialíssima companyia de All i Jolie.

img_3204
I és que excel·lent i admirable se’ls hi quedava curt. Efectivament, tal i com ens havien explicat, aquests tres trossos d’artistes es van juntar per posar all i oli a grans temes d’ahir i d’avui, amb un estil d’allò més divertit. I era també cert, que tot pot passar en un directe d’All i Jolie. El que semblava una nit tranquil·la acompanyada de bona música, va acabar per ser una nit mooolt divertida i animada (acompanyada de bona música) 😉


Ells són increïbles, German porta la veu i la guitarra del grup amb un gust i una sensibilitat escruixidora, connecta amb el públic i sap que donar en cada moment. Els dos Jordi’s completen el grup aportant els complements instrumentals necessaris a cada estrofa. No és fàcil donat l’alt grau d’improvisació que tenen els seus directes. Jordi López a les guitarres, marcant els ritmes com només ell sap fer, amb el seu toc molt personal. I per la seva banda Jordi Revilla al teclat, cada nota és un sospir de plaer de les tecles que acarona. Sublim … Si ja us ho deia jo!


El públic també va ser sublim. Súper participatiu, motivador i entregat 100×100 a la dinàmica tan boja del directe d’All i Jolie. Era tanta l’entrega, que es van atrevir a “despullar” dels seus instruments al German i als Jordi’s i es van arrencar a cantar i tocar. A més no qualsevol cosa, sinó grans temes tan mítics, com el Hallelujah del gran Leonard Cohen.

espontaneos
I així va seguir la nit, a cop de morter, amb Folk, Rock, Fanfàrria, cançons populars… Tot amb molt de gust i gran sentit de l’humor.


Altres que tornaran!!

I per acabar… Vull fer un aclariment per les persones que encara no han vingut mai a cap Tabarlotada. Per als que heu vingut no cal aclariment perquè ho heu sentit a la vostra pell. Però és probable que amb tanta crònica positiva i emocionant, hi hagi gent que pensi que sóc un motivat de la vida, i que tot m’entusiasma exageradament. Però no és així, explico les coses com les vivim aquí. Tinc la gran sort de tenir un bar i conèixer gent tan interessant com la que us presentem cada setmana. I és gràcies a això que aconseguim fer de cada Tabarlotada un èxit rotund. Gràcies a tots els que participeu, als que us interesseu pel projecte, als que gaudiu amb ell, als que m’ajudeu … gràcies a tots per fer possibles les Tabarlotades, i en conseqüència per gaudir i fer-nos gaudir a la resta.


·Sublime·
Esta es la palabra que define a la perfección la noche del viernes en el Tabarlot, gracias a la genialísima compañía de All i Jolie.

img_3204

Y es que excelente y admirable se les quedaba corto. Efectivamente, tal y como nos habían contado, estos tres pedazo de artistas se juntaron para poner “all i oli” (ajo y aceite) a grandes temas de ayer y de hoy, con un estilo de lo más divertido. Y cierto era también, que todo puede pasar en un directo de All i Jolie. Lo que parecía una noche tranquila acompañada de buena música, terminó por ser una noche súuuuper divertida y animada (acompañada de buena música) 😉

Ellos son increíbles, German lleva la voz y la guitarra del grupo con un gusto y una sensibilidad estremecedora, conecta con el público y sabe lo que darles en cada momento. Los dos Jordi’s completan este grupo dotándole de los complementos instrumentales necesarios en cada estrofa. No es fácil dado el alto grado de improvisación que tienen sus directos. Jordi López a las guitarras, marcando los ritmos como sólo él sabe hacer con su toque muy personal. Y por su parte Jordi Revilla al teclado, cada nota es un suspiro de placer de las teclas que acaricia. Sublimes…Si ya os lo decía yo!

El público también fue sublime. Súper participativo, motivador y metido 100×100 en la dinámica tan loca del directo de All i Jolie. Tan metidos estaban que se atrevieron a despojar de sus instrumentos a German y Jordi’s y se arrancaron a cantar y a tocar. Además no cualquier cosa, sino temazos tan míticos como el Hallelujah del gran Leonard Cohen.

espontaneos

Y así siguió la noche, a golpe de mortero, con Folk, Rock, Fanfarria, canciones populares…Todo con mucho gusto y gran sentido del humor.

Otros que volverán!!

Y para terminar… Quiero hacer una aclaración para las personas que todavía no han venido a ninguna Tabarlotada. Para los que habéis venido no hace falta aclaración porque lo habéis sentido en vuestras carnes. Pero es probable que con tanta crónica positiva y emocionante haya gente que piense que soy un motivado de la vida y que todo me entusiasma exageradamente. Pero de verdad que no exagero, cuento las cosas como las vivimos. Tengo la gran suerte de tener un bar y conocer a gente tan interesante como la que os presentamos cada semana. Y es gracias a ello que conseguimos hacer de cada Tabarlotada un éxito rotundo. GRACIAS a todos los que participáis, a los que os interesáis por el proyecto, a los que disfrutáis con él, a los que me ayudáis… GRACIAS A TODOS por hacer posibles las Tabarlotadas y en consecuencia por disfrutar y hacernos disfrutar al resto.