TABARLOTADES NOVEMBRE

Novembre és l’onzè i penúltim mes de l’any al calendari gregorià i té 30 dies. El seu nom deriva de novè (‘nou’ en llatí), per haver estat el novè mes del calendari romà. Va retenir el seu nom «novè» fins i tot quan a l’any se li van afegir altres mesos després. Al Japó i alguns països d’Orient se l’anomena el Mes de la Qualitat. I qualitat precisament és el que caracteritza les Tabarlotades d’aquest mes.

 

Dijous 3 de novembre 20: 30h

Obrirem el mes amb la que probablement serà l’actuació més canyera de les Tabarlotades fins al moment. Dj Set amb Santero Roig, expert en fusió de ritmes i estils.

Santero Roig pretén connectar amb les arrels de la música africana, creant un mix progressiu entre el Reggae, Afrobeats i Funk.

Podrem gaudir-ne el primer dijous del mes, per començar amb força i energia!!


dj set santero roig

Divendres 4 de novembre 20: 30h

Com diuen que el millor remei contra la ressaca és més alcohol, doncs per a la ressaca de Tabarlotades, més Tabarlotades!! L’endemà, dia 4 de novembre, el gran Mero S. Myers (Mero Sexy per a nosaltres) ens porta un espectacle d’acústics, covers i altres “streaptease”, “HASTA QUE EL CUERPO AGUANTE”. Una sèrie d’acústics, covers i poemes, a la guitarra que acariciarà el nostre estimat Mero, acompanyat de les solemnes veus de Madame Muvic i Marta García.

Cançons conegudes, creacions de cantautor, alguns versos i segur, que moltes sorpreses, amb el Mero sempre hi ha sorpreses.

hasta que el cuerpo aguante

Dijous 10 de novembre 19: 30h

El segon dijous del mes, com sempre, inaugurarem l’exposició del mes. En aquesta ocasió serà una exposició col·lectiva, de la mà d’ART PLUS BCN.

Serà una exposició en la qual participen un total de 27 artistes, cadascun amb la seva pròpia tècnica, però tots amb una mateixa temàtica: l’etiquetatge industrial, la modernitat, la Rambla, el Raval, els materials industrials … Un estil totalment Tabarlot. Valdrà la pena veure com cada artista plasma l’essència del Tabarlot a la seva manera.

Per si la curiositat us pot, us deixo alguns dels noms dels artistes que exposaran, perquè us pugueu anar fent una idea: Agustin de Córdoba, Alberto, Castiñeira (Hasu Art), Alejandra De Sagarra, Álvaro Fernández, Cruz Rivacoba Besga, Eduard Amigo Cusco, Enrique Moruno Jiménez, Fé Barrau Moreno, Galería Itinerante MX, Izabella Neculla, Joan Ramon Soto, Laura Valdés, Ludmila Rodríguez Pietsch, Marta Romeu, Pilar Guiu PG&Art, Rosalia Montrey Griño, Rous Cuellar, V. Valderrama, Wendy Pietsch…

art+bcn

Divendres 12 de novembre 22h

Aquesta mateixa setmana, dos dies després, tornen al Tabarlot els Seven Drunken Knights. Ja hem tingut el plaer de tenir-los al Tabarlot, i sempre ha estat un èxit absolut.

Un grup nascut de sessions de música irlandesa, potser per això, o com a conseqüència d’això, el seu estil folk està ple de matisos irlandesos. Un grup molt animat, que triomfa allà on va. Rialles, balls i molta birra, perquè si alguna cosa provoca el folk, i més l’irlandès, és a beure, beure i beure!!

seven drunken knights

Dijous 17 de novembre 20: 30h

I la cosa va de marxa el mes de novembre, perquè dijous 17 rebrem amb els braços oberts a SOBRA LA MARXA!! Uns altres que repeteixen al Tabarlot, i segur que amb un nou gran ple.

Aquests nois són sensacionals; divertits, simpàtics, i marxosos (mai millor dit). Facin el que facin, estigui la sala buida o plena de gom a gom, aquests 3 sempre aconsegueixen fer una festa. Així que ja sabeu, si us va la marxa us esperem al Tabarlot el dijous 17 de novembre!

sobra la marcha

Divendres 18 de novembre 21: 30h

Just després, aquest mateix divendres, 18 de novembre, tindrem el plaer de tenir tocant al Tabarlot a All i Jolie, també repeteixen … A aquest pas novembre serà més el mes de la nostàlgia que el de la marxa …

All i Jolie neix de la necessitat imperiosa dels seus integrants de posar all i oli a temes d’ahir i d’avui, al més pur estil de l’àvia Pepita. Qualsevol cosa pot passar als directes d’All i Jolie, sempre saben com comencen els temes, però mai saben com els acabaran, bàsicament perquè viuen la vida al límit i a cop de morter.

Folk, Rock, Fanfàrria, cançó popular … Tot té cabuda en un directe d’All i Jolie.

all i jolie

Dijous 24 de novembre 20: 30h

I finalment, però no per això menys important, la ja obligada cita de l’últim dijous de cada mes, amb el show “MUERTO EL PERRO SE ACABÓ LA FLAUTA”.

Mero Sexy i Al Bareto es proposen oferir un espectaculo (has llegit bé si: espetaculo) de textos, rialles, poemes, penúries, cançons i aquestes coses que fan aquests dos. Un show entretingut, ple de veritats com punys i d’algunes mentides picaresques.

Des del slam, des del carrer, des dels barris, des dels escenaris, des d’altres micros oberts… emergeixen aquests dos tabalots, disposats a amenitzar un dijous de novembre…

Si vens perquè t’ho han recomanat o perquè els coneixes, no oblidis començar amb dues cerveses al cos. Encara que sigui dijous, per alguna cosa es comença.

Ja sabeu, visca la Puta Poesia. I que bé que ens senta!

muerto el perro se acabó la flauta

I això és tot amics!! Novembre, un mes ple d’energia, records i bones vibracions. Que el fred no pugui amb vosaltres, a gaudir!

_____________________________________________________________________

Noviembre es el undécimo y penúltimo mes del año en el calendario gregoriano y tiene 30 días. Su nombre deriva de novem (‘nueve’ en latín), por haber sido el noveno mes del calendario romano. Retuvo su nombre «noveno» incluso cuando al año se le agregaron otros meses después.

En Japón y algunos países de Oriente se le llama el Mes de la Calidad. Y calidad precisamente es lo que caracteriza a las Tabarlotadas de este mes.

 

Jueves 3 de noviembre 20:30h

Abriremos el mes con la que probablemente vaya a ser la actuación más cañera de las Tabarlotadas hasta el momento. Dj Set con Santero Roig, experto en fusión de ritmos y estilos. Santero Roig pretende conectarse con las raíces de la música africana, creando un mix progresivo entre el Reggae, Afrobeats y Funk.

Podremos disfrutar de ello el primer jueves del mes, para empezar con fuerza y energía!!

 dj set santero roig

Viernes 4 de noviembre 20:30h

Como dicen que el mejor remedio contra la resaca es más alcohol, pues para la resaca de Tabarlotadas más Tabarlotadas!! Al día siguiente, día 4 de noviembre, el gran Mero S. Myers (Mero Sexy para nosotros) nos trae un espectáculo de acústicos, covers y otros “streaptease”, “HASTA QUE EL CUERPO AGUANTE”.

Una serie de acústicos, covers y poemas, a la guitarra que acariciará nuestro querido Mero, acompañado de las solemnes voces de Madame Muvic y Marta García. Canciones conocidas, creaciones, de cantautor, algunos versos y seguro, que muchas sorpresas, con Mero siempre hay sorpresas.

hasta que el cuerpo aguante

 

Jueves 10 de noviembre 19:30h

El segundo jueves del mes, como siempre, inauguraremos la expo del mes. En esta ocasión será una exposición colectiva, de la mano de ART PLUS BCN.

Será una exposición en la que participan un total de 27 artistas, cada uno con su propia técnica, pero todos con una misma temática: el etiquetaje industrial, la modernidad, Las Ramblas, el Raval, los materiales industriales… Un estilo totalmente Tabarlot. Merecerá la pena ver cómo cada artista plasma la esencia del Tabarlot a su manera.

Por si la curiosidad os puede, os dejo algunos de los nombres de los artistas que expondrán, para que os podáis ir haciendo una idea: Agustin de Córdoba, Alberto, Castiñeira (Hasu Art), Alejandra De Sagarra, Álvaro Fernández, Cruz Rivacoba Besga, Eduard Amigo Cusco, Enrique Moruno Jiménez, Fé Barrau Moreno, Galería Itinerante MX, Izabella Neculla, Joan Ramon Soto, Laura Valdés, Ludmila Rodríguez Pietsch, Marta Romeu, Pilar Guiu PG&Art, Rosalia Montrey Griño, Rous Cuellar, V. Valderrama, Wendy Pietsch…

art+bcn

 

Viernes 12 de noviembre 22h

Esa misma semana, dos días después, el sábado 12 de noviembre, vuelven al Tabarlot los Seven Drunken Knights. Ya hemos tenido el placer de tenerles en el Tabarlot, y siempre ha sido un éxito absoluto. Un grupo nacido de sesiones de música irlandesa, tal vez por ello, o como consecuencia de ello, su estilo folk está repleto de matices irlandeses. Un grupo muy animado, que triunfa allá donde va.

Risas, bailes y mucha birra, porque si algo provoca el folk, y más el irlandés, es a beber, beber y beber!!

seven drunken knights

 

Jueves 17 de noviembre 20:30h

Y la cosa va de marcha el mes de noviembre, porque el jueves 17 recibimos con los brazos abiertos a SOBRA LA MARCHA!! Otros que repiten en el Tabarlot, y seguro que con un nuevo llenazo. Estos chicos son sensacionales; divertidos, simpáticos, y marchosos (nunca mejor dicho). Hagan lo que hagan, esté la sala vacía o llena hasta los topes, estos 3 siempre consiguen hacer una fiesta. Así que ya sabéis, si os va la marcha os esperamos en el Tabarlot el jueves 17 de noviembre!

sobra la marcha

 

Viernes 18 de noviembre 21:30h

Justo después, ese mismo viernes, 18 de noviembre, tendremos el placer de tener tocando en el Tabarlot a All i Jolie, también repiten…A este paso Noviembre va a ser más el mes de la nostalgia que el de la marcha…

All i Jolie nace de la necesidad imperiosa de sus integrantes de poner ajo y aceite a temas de ayer y de hoy, al más puro estilo de la abuela Pepita. Cualquier cosa puede pasar en los directos de All i Jolie, siempre saben cómo empiezan los temas, pero nunca saben cómo los acabarán, básicamente porque viven la vida al límite y a golpe de mortero. Folk, Rock, Fanfarria, canción popular… Todo tiene cabida en un directo de All y Jolie.

all i jolie

 

Jueves 17 de noviembre 20:30h

Y por último, pero no por ello menos importante, la ya obligada cita del último jueves de cada mes, con el show “MUERTO EL PERRO SE ACABÓ LA FLAUTA”. Mero·Sexy y Al·Bareto se proponen ofrecer un espetaculo (has leído bien sí: espetaculo) de textos, risas, poemas, penurias, canciones y esas cosas que hacen estos dos. Un show entretenido, lleno de verdades como puños y de algunas mentiras picarescas. Desde el slam, desde la calle, desde los barrios, desde los escenarios, desde otros micros abiertos… emergen estos dos piezas, dispuestos a amenizar un jueves de noviembre…

 

Si vienes porque te lo han recomendado o porque les conoces, no olvides empezar con dos cervezas en el cuerpo. Aunque sea jueves, por algo se empieza.

¡Ya sabéis, viva la Puta Poesía. Y que bien nos sienta!

muerto el perro se acabó la flauta

 

Y eso es todo amigos!! Noviembre, un mes lleno de energía, recuerdos y buenas vibraciones. Que el frío no pueda con vosotros, a disfrutar!