2n ANIVERSARI TABARLOT

Molt bones Tabarlots!!

Com ja haureu pogut veure per xarxes i al Tabarlot, el proper dimecres 3 de maig celebrem el nostre 2n aniversari!! Volem que sigui un dia on poder gaudir de la vostra companyia, celebrar que estem aquí gràcies a vosaltres, i celebrar tots els bons moments compartits durant aquest dos anys.

Durant el dia comprenem que cadascú té la seva vida, feina i tal, però si passeu per aquí us tindrem preparades algunes sorpresetes per alegrar-vos el dia!

I ja a la tarda, a partir de les 19h comença la MARXA!! (I mai millor dit) Comptarem amb la col·laboració especial del grup rumber “Sobra la Marcha” que ens ajudaran a escalfar motors de cara a la llarga nit que tindrem al davant. Estarem al carrer fent soroll i “liant-la” com a nosaltres ens agrada!

A les 20h faran la seva arribada triomfal els TRABUCAIRES DE CARDEDEU!! Si no els coneixeu, només dir que on estiguin aquests tios hi ha gresca assegurada!

A les 21h rebem per primera vegada i amb moltes ganes al grup de NeoswingTwo Empty Bottles“, al qual pertany un dels nostres cambrers, en Manu. La cosa pinta bé, perquè ja ens ha ficat en preavís dient que el Manu que veurem dimecres no és el mateix Manu que treballa al Tabarlot com a cambrer, però que volíem “liarla“, i no hi a ningú millor que ells per “liarla“, així que… no vam poder dir-li que no…

I després...fins que el cos aguanti!!

La birra i la Ratafia corre del nostre compte! És un dia per a vosaltres, per gaudir, per agrair, i per emborratxar-se què cony!

US ESPEREM FAMÍLIA!!

P.D.:gràcies a Moritz i a Ratafía dels Trabucaires de Cardedeu 😉

___________________________________________________Muy buenas Tabarlots !!

Como ya habréis podido ver por redes y en el Tabarlot, el próximo miércoles 3de mayo celebramos nuestro 2ºaniversario!! Queremos que sea un día donde poder disfrutar de su compañía, celebrar que estamos aquí gracias a vosotros, y celebrar todos los buenos momentos compartidos durante estos dos años.

Durante el día comprendemos que cada uno tiene su vida, trabajo y tal, pero si pasáis por aquí os tendremos preparadas algunas sorpresitas para alegraros el día!

Y ya por la tarde, a partir de las 19h comienza la MARCHA !! (Y nunca mejor dicho…) Contaremos con la colaboración especial del grupo rumbero “Sobra la Marcha” que nos ayudarán a calentar motores de cara a la larga noche que tendremos por delante. Estaremos en la calle haciendo ruido y liándola como a nosotros nos gusta!

A las 20h harán su llegada triunfal los TRABUCAIRES DE CARDEDEU!! Si no los conoces, sólo decir que donde estén estos tíos hay juerga asegurada!

A las 21h recibimos por primera vez y con muchas ganas al grupo de Neoswing “Two Empty Bottles”, al que pertenece uno de nuestros camareros, Manu. La cosa pinta bien, porque ya nos ha puesto en pre-aviso diciendo que el Manu que veremos el miércoles no es el mismo Manu que trabaja en Tabarlot como camarero, pero que queríamos liarla, y no hay nadie mejor que ellos para liarla, así que … no pudimos decirle que no …

Y después … hasta que el cuerpo aguante!!

La birra y la Ratafia corre de nuestra cuenta! Es un día para vosotros, para disfrutar, para agradecer, y por emborracharse qué coño!

OS ESPERAMOS FAMILIA !!
P.D.:gràcies a Moritz y en Ratafía los Trabucaires de Cardedeu;)